Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, am venit si eu de la bal :X a fost prea marfa :X, cei drept cam scumpe bauturile (foarte scumpe), un pahar de whiskey si redbull parca te costa 1 milion jumate :| . Oricum a fost tare

Buna seara, am venit si eu de la bal :X a fost prea marfa :X, cei drept cam scumpe bauturile (foarte scumpe), un pahar de whiskey si redbull parca te costa 1 milion jumate :| . Oricum a fost tare

Cat ma !? Aia faceau misto de voi....te-au luat dupa fata :)))

Ba ce-ai ma, tie foame? Ai mancat stricat? Un paharut de Whiskey si un redbull 1 milion jumate? Pai cu 1 milion jumate iau 2 baxuri de redbull si 2 sticle de Whiskey cu 40% alcool.

Mama ce najpa e fara SAMP,noroc ca imi tine companie Dragonu'ak47(Specii) altfel ma plictiseam,app dati pe pro tv ca e Piratii din caraibe dar partile vechi pacat ca nu baga Piratii din Caraibe - Pe ape si mai tulburi.Oricum e bine asa'.

Ma asa mi-a zis una de la mine din clasa oricum un redbull era 20 lei o cutie de pepsi 10 lei. Erau foarte scumpe la asta ma gandeam si eu ca 1.5 mil...

Oricum a fost marfa ca a cantat Guess Who.

Edited by fraNk

Mda server still down,oare ce inseamna in termeni specifici "revenim curand" ? revenim in cateva ore sau revenim in cateva zile :))

Anyway ma duc putin pe afara si pe urma revin :)

Caut sa cumpar casa si nu gasesc , :((

Ti-am spus in joc:> ...lvl 5 LS Jefferson.

Neata, eu sunt colega noua! :)

Aaa, e prietenu meu mdy aici :)))) .

Ironic, presupun :))

Salut,am revenit si eu din oras.Mama ce ninge p'aici...Empty doarme,se vede.

Bun venit Zana & Zanu.

Ma pun sa-mi scot un fifa manager ca n-am chef de samp acu'.

Arms nu uitati ca vreau PM azi cu /stats+time si cu targurile.

Ce-ai ma, am dormit aproape 12 ore in care am avut 10 vise.Eram super erou, eram prin Romania, ma omoram....Black Friday te distruge :)))))

Nu stiu daca stiti, dar aveti un Global Moderator in factiune. Asta inseamna ca se uita des pe aici, deci aveti grija :)).

O, tu, atotstiutorule, multumim ca ne-ai luminat mintile nestiutoare ^_^

Am plecat la Mall ,salut !

As vrea sa ne-ntalnim la mall, as vrea sa ne vedem la mal...

Eu sunt la mall man... :)))))

• Blade,asta ar ultima solutie la care as apela...crede-ma
  • Cum ar fi sa ma duc langa tata si sa imi aprind o tigara si sa ii zic: ''Tata uite eu fumez si nu ma pot lasa,ajuta-ma'' ..iti dai seama,chair daca el ma intelege bine in orice problema..cu tigarile m-ar omora
  • Si inca o chestie ..cand plec de acasa mai imi spune sa fi cuminte,sa nu fumezi..etc..si ma simt tare nasol..
  • Cred ca incerc sa numai fumez..deja este o mare prostie,gasesc eu o solutie sa ma las..

Ba ce-ai ma, tie foame? Ai mancat stricat? Un paharut de Whiskey si un redbull 1 milion jumate? Pai cu 1 milion jumate iau 2 baxuri de redbull si 2 sticle de Whiskey cu 40% alcool.

Un pahar de whiskey si un redbull nu au cum sa fie 1 milion jumate nici macar in Bellagio, deci mai taie.

Cat despre tigari, noway, nu exista nu pot sa ma las.Exista doar complacere de sine si nu vreau.

Cat despre parinti, Blade, nu e chiar asa.Nu toti actioneaza la fel, iar daca cineva ar face ceva de maniera aia atunci ar fii un idiot.Nu ai cum sa ii impui unui copil de varsta noastra sa nu fumeze, pentru ca mai mult il inraiesti si oricum nu ai control total asupra lui pentru a-l impiedica sa o faca.

Eu am fumat mai mult sau mai putin 3 ani, in ultimul an si jumatate mama cu tata imi luau tigari si fumam cu ei de fata (paradox, daca afla mamaie/tataie ca si eu si mama si sor-mea fumam, nu mai vorbeau cu noi toata viata), iar acum, de cand am venit in America m-am lasat.Am avut 4 pachete pe care le-am terminat, mai mi-am luat unul de aici, si cand am zis "Asta e ulitma tigare" asa a fost. Iacata am aproape 4 luni de cand m-am lasat si nu am nicio pofta nebuna sa ma reapuc(desi, uneori as avea pofta de o tigare, mai ales dupa masa si mai ales cand ii vad pe ai mei ca fumeaza ca turcii).

In mare parte m-am lasat pentru ca unchimiu de aici nu trebuie sa afle(la el acasa stam), in al 2-lea rand nu am cum sa imi cumpar tigari singur (nu e ca in Romania unde pe usa magazinulkui scrie ca nu se vand tigari/bautura minorilor, si astia sunt principalii consumatori), iar in ultimul rand pentru ca tigarile pe care le-as fi fumat aici sunt foarte scumpe.

Concluzionand, e o pierdere de timp, bani, prieteni, certuri si lista poate continua.

Iar cine a zis ca tigarile te calmeaza cand esti nervos, si-a batut joc de el insusi. Asta e doar in sub-constientul nostru, cand "tigarile ne calmeaza"

*Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Si welcome celor noi.

Edited by emptYmdY

Arde inima in mine sa intru sa vad ce-i nou :)). D'abea astept!

Daca baga masini noi va iau la toti cate un.. Windsor!

In numele gecii Zara de 8 milioane, bani cu care mi-as fi facut abonament la femei 1 an de zile, imi iei si mie o masina ? ;;)

In numele briceagului atot-distrugator, in numele tau :))))

Adevarat, tu ai bani...da-mi sa-mi iau si eu o masina si iti dau id-ul lu' sor-meav >:)

In numele gecii Zara de 8 milioane, bani cu care mi-as fi facut abonament la femei 1 an de zile, imi iei si mie o masina ? ;;)

In numele briceagului atot-distrugator, in numele tau :))))

Adevarat, tu ai bani...da-mi sa-mi iau si eu o masina si iti dau id-ul lu' sor-meav >:)

Cati ani are????

Empty, alege orice masina =))

Ba, mie si Intruder daca imi iau sunt mai mult decat recunoscator ca imi dau seama ca esti prieten.

Cum a facut a.l.x.sti....eram prieteni din FBI...nu la ordinul sa vorbim zi de zi, dar faceam caterinca mereu...i-am spus odata la misto sa imi ia si mie o masina, a 2-a zi m-a chemat sa imi dea un Intruder...si i l-am dat inapoi pentru ca eram inactiv si tineam bani blocati degeaba...

Hai ma, iti dau 1m :))

Du-te ma de aici...:))))