Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ATENTIE , NU UITATI:

1. Diseara ora 21:00 sedinta. Incercati sa ajungeti cat mai multi, mai ales "bobocii". (Cei care nu ajungeti, faceti cerere de invoire)

2. Daca vreti sa primiti salariu, trebuie sa depuneti banii in HQ. Rank 1 -> 100k (Primeste salariu 150k) | Rank 2 -> 150k (Primeste salariu 200k)

Neata

• Neata Paterno.
  • Ce m-am speriat aseara cand am vazut ditamai cladirea in fata hq-ului nostru :))

Ce cladire?:))

ATENTIE , NU UITATI:

1. Diseara ora 20:00 sedinta. Incercati sa ajungeti cat mai multi. (Cei care nu ajungeti, faceti cerere de invoire)

2. Daca vreti sa primiti salariu, trebuie sa depuneti banii in HQ. Rank 1 -> 100k (Primeste salariu 150k) | Rank 2 -> 150k (Primeste salariu 200k)

Parca era la 21:00 sedinta,oricum nu vin..dar zic

http://www.220.ro/emisiuni-tv/Care-E-Ultima-Carte-Citita/T8a8dN71Vl/

LESIN, va jur =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))00

Pana la minutul 4:50 e foarte amuzant, dupa minutul 4:50 AM LESINAT DE RASSSSSSSSSSSSSSSSS =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Reporter: Care e ultima carte citita? :)

Intervievat: Amintiri din copilarie B-)

R: Serios?! Ce te-a impresionat la ea?!

I: Nica B-)

R: De ce, ce facea?

I: P*la mea frate de unde sa stiu eu ce facea =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Noapte buna.

Salut,am iesit si eu de la o baie..Am terminat si de scris,pff'u

Atentie membrii Arms,mai aveti timp pana la sedinta sa-mi dati PM.Si dupa sedinta lui Ecs7azy,facem o mica sedinta.

Ne vedem in joc,bye.

Mihai Creanga =)) BA CE PROASTA =))))))))) MIHAI CREANGA!

Da, a fost prea tare :)) cauta pe youtube partea a 2-a de la clip numai stiu cum se numeste, face una (avea vreo 40-45 de ani) "Care a fost ultima carte citita?" si ea "Pinocchio" =))

Sa curgaaaa cu demisii,cei care nu ati luat rank up pana acum,va rog,topicul Resignation este al vostru. :))

Nehh,bafta celor care ies (si nu ies din acest motiv). Anyway,felicitari celor care au primit rank up.

Succes maine pe unde aveti treaba,eu dau teza dimineata si ma culc acum.Noapte buna,ne auzim maine.

Edited by NoWay25