Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce tot atata "bafta Alistair" ? Ca maine iar e in Paterno si nu mai scapam de el.=))

*Noapte bunaaaaa !

We forgot MaXmErCeR, baftă in continuare to him =]]

Noăpțe Bună toți!

Yes I'm back :>

i am from USA and time here is GMT+5

it mean romania time -7 hours

So, you are in the center of USA.

My time is Pacific Time, Romania time - 10.

Which state are you from?

*Hello puslamalelor.

*Ce s-a intamplat cu alistair? :))

*John, cam multe se intampla din cauza ta. Daca continui sa fii asa arogant, te ard pe unde te prind. Si nu, nu e o amenintare, doar un avertisment.

Fratilor, mie nu-mi mai merge san andreasul, am incercat aproape orice, nu mergea sa deschid cu spark gta3.img si am vrut sa ii dau uinstal, nu a mers, dadea eroare si i-am dat Shit Delete :).Acum imi apare tot uinstal si tot erori peste erori peste erori, ieri am reinstalat de 4 ori sampu si azi de 2 si tot nu merge

Cateva zile cred ca voi fi inactiv, sa vad cum rezolv

Fratilor, mie nu-mi mai merge san andreasul, am incercat aproape orice, nu mergea sa deschid cu spark gta3.img si am vrut sa ii dau uinstal, nu a mers, dadea eroare si i-am dat Shit Delete :).Acum imi apare tot uinstal si tot erori peste erori peste erori, ieri am reinstalat de 4 ori sampu si azi de 2 si tot nu merge

Cateva zile cred ca voi fi inactiv, sa vad cum rezolv

Salut,imi pare rau n-am avut problema asta,te-as fi ajutat.Sper sa o rezolvi cat mai repede :*

Eu am terminat de mancat si ma pun sa ma uit la ceva film,cred...Ne vedem oricum mai tarziu,bye.

Buna ziuaaaa !

*Ce s-a intamplat cu alistair? :))

L-am intrebat cat e kilu de rosii la castraveti si nu a stiut,am fost nevoit sa-i dau inca un FW ->a acumulat 3 FW si a zburat,iar dupa...tot imi trimitea mesaj cu "N-am facut nimica,n-am facut nimica rau prietenas,a fost m****u ala de Gigel".

Oricum revine,deci chill out man .=))

*John, cam multe se intampla din cauza ta. Daca continui sa fii asa arogant, te ard pe unde te prind. Si nu, nu e o amenintare, doar un avertisment.

In fund :-

Atentie !

* Membrii absenti:Gang$tar.,Austin.Turner,Maxmercer,AdriaNN,Richard.Capone,Mr.Big,Rubby,[oG]MoHa,DonShadow.(10)

Aveti timp pana in aceasta seara sa postati la tickets 500.000$ pentru absenta la antrenament.Cine nu are postat pana deseara la ora 21:00 va primi un FactionWarn.

Nu crezi ca e cam mult?=), dar orikum as vrea sal vad:D

@Yusuf ms pentru ca mai ajutat:D

Cand ai facut aplicatia,la intrebarea cu "Esti in stare sa scri corect gramatical" ai raspuns cu "Da".Pai... te rog sa-mi dovedesti asta.