Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Turner. Chiar imi pare rau ca au iesit atat de multi , unii chiar cred ca cucerirea unor teritorii si rank up sunt mai importante decat un colectiv....

Nu asta cred, nu mai au nicio speranta. Crede-ma ca si eu era sa fac greseala asta, dar rizEa mi-a deschis ochii... si eu voiam sa ies, nu mai suportam. Uite ca nu am iesit si nu voi iesi, lupt in continuare. Am venit aici sa ajut si asta voi face.

Turner,in cazul meu nu este vorba de speranta,dar 70 la sunta din timou din samp am fost in fami,deja devin plictisiot,nu mai pot sta 24/24 la pc,prea multi obsedati de turfs,prea multe suferinta, eu cunosc pe cei care nu sut asa si pot da exemplu char pe tine,nu am stat aicea pt rank up sau turfs,am stat de placere

apropo era sa uit,am infintat un clan pentru cei care stiu ce inseamna OLD TIME,cine doreste sa aplice :http://forum.b-zone.ro/forum/1180-old-time-player-otp/ pe mine tot paterno ramane zhe best,deci paterno 4 life

Salut ! Back de la scoala, ce mai faceti ?

HE HE pt toti cei care se bucurau ca plec :)) Teapa,am avut o zi grea asa ca .

bafta ba show, mi-a parut bine ca am mai fost coleg cu tine inca odata :D , bafta oriunde te duci , sa fii acceptat in h.a. sa fii boss de boss pe unde te duci si fa ce vrei :)) , numa' bini băi bâiete!!! :))

EDIT: acu am vazut ca ai retras

BINE BAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by nB Raddduku

Lag, din nou. Ce urat..

Ce mai faceti ? Da cineva rob ?

Edited by DALV

Haideti ca ma bag si eu la somn, a fost frumos in seara asta, le-am facut o gluma la gabori (fake rob) :))

Noapte buna! :*

ideea mea :)):)) , a fost genial azi ba :)):)) :)) , hai noapte buna all!!!! frumos antrenament!!!!!!!!! pacat ca am fost foarte multi astazi :)) , noapte buna!

Noapte buna PATERNO, eu am iesit. Ne auzim maine la war, abea astept !