Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatz Paterno imediat plec la scoala ne auzim la war-uri !

Neatza Paterno, ce faceti?

Eu ma duc sa mananc si intru si eu in game.

Neata Paterno , acum m-am trezit si eu si intru in game , ne vedem.

Buna ziua Paterno!

M-am trezit si eu,merg sa mananc ceva si ne auzim in game.

Mai am desenu si vin si eu acasa :)

Am plecat la munca, vorbim diseara la rob!

Bafta la war-uri!

Salutare paterno , am venit si eu de la scoala , ne vedem la war !

Ce repede au trecut 2 saptamani , sper sa fim tot asa de uniti in continuare ! :D

Salut.Back de la liceu. Ce faceti?

Salutare, am venit si eu acasa:> Ionel mai ai Stallion?

noapte buna paterno ..ne auzim maine ..

Salut baieti be vedem dupa-amiaza candbo sa postez statistica la war

Neata, Paterno.

Mda, ce fel de a iti incepe dimineata, cu un rob fail! X(

Salutare baietii,am venit de la scoala ne auzim in game ..Voi ce mai faceti cum e cu parolele?

Salut. back de la liceu. Ce faceti?

Daca nu se citesc, nici n-ai la ce sa te astepti :))..ma mir ca mi-a raspuns cineva, totusi ;))..

ai dreptate sniz :))

propunere : hai sa vorbim totusi despre ceva nu doar despre... : neata , buna ziua , buna seara , am plecat , ma duc sa fac baie , ma duc sa ma cac si eventual sa ma masturbez :)) sa gasim subiecte de discutie nu numai statusuri ca sa am si eu ce sa mai citesc :))

diseara antre , adica ce mai diseara.. acu intr-o ora:)) , hai $@L

propunere : hai sa vorbim totusi despre ceva nu doar despre... : neata , buna ziua , buna seara , am plecat , ma duc sa fac baie , ma duc sa ma cac si eventual sa ma masturbez :)) sa gasim subiecte de discutie nu numai statusuri ca sa am si eu ce sa mai citesc :))

diseara antre , adica ce mai diseara.. acu intr-o ora:)) , hai $@L

Ok, incep eu.

Ce ai facut astazi la scoala?

Sa va povestesc ce am patit azi la scoala :))

Asa deci:Fusei la magazin si mi-am luat o portocala si n-am mancat-o deabea pauza cealalta dar a venit unu si mia dat pe jos...si am luat-o si el era pozitionat langa geam si geamu deschis..Am aruncat in el si s-a ferit si portocala a zburat pe geam.Ce credeti ca s-a intamplat ?Am nimerit fara sa vreau o baba in cap =))si se uita duppa unu de-a 12-a si pe ala l-a luat de vina... nu m-am putut abtine sa nu zic asta =))))))))))))))))))) =))

Ok, incep eu.

Ce ai facut astazi la scoala?

azi am inceput de la 7 , nu m-am dus la prima ora , am avut mate apoi cu dirigu .. na mate ce sa faci... apoi nu am avut ora , apoi istorie la care am dat test si ii povesteam despre leonidas si cei 300 de spartani cu voce tare si ii ziceam ceva de piramide si mi-a trecut pe foaie -1 punct si eu am scirs peste aia : cls a IX-a B :)) , asa apoi la finalul orei cand strangeam lucrarile cu inca 3 dobitoci de la mine din clasa il huiduiam si faceam ca toate animalele :)) , asa apoi am avut fizica la care .... h=g*t , g=10 m/s**2 safirjwef-gtera-=r=eaghrf12425423 etc fizica:)) , si dupa fizica am avut 2 ore de romana , la prima ora am scris despre romeo si julieta si profa era in extaz , vai iubire nush ce si a doua ora am plecat acasa toti.

tu ce ai facut inafara sa pici un examen /

Sa va povestesc ce am patit azi la scoala :))

Asa deci:Fusei la magazin si mi-am luat o portocala si n-am mancat-o deabea pauza cealalta dar a venit unu si mia dat pe jos...si am luat-o si el era pozitionat langa geam si geamu deschis..Am aruncat in el si s-a ferit si portocala a zburat pe geam.Ce credeti ca s-a intamplat ?Am nimerit fara sa vreau o baba in cap =))si se uita duppa unu de-a 12-a si pe ala l-a luat de vina... nu m-am putut abtine sa nu zic asta =))))))))))))))))))) =))

genial sa-mi bag p**a =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Edited by Raddduku

Salutare Paterno, mi-a revenit si mie rahatul asta de net... o sa intru mai tarziu in game, daca nu imi pica iar...

Vad din discutiile de aici ca v-ati descurcat la war-uri, felicitari !

Catalin/Radu/Andrei sa va dau clanta, m-ati blestemat sa pic traseul si l-am picat (neacordare de prioritate) acum o iau de la inceput...

Salutare Paterno, mi-a revenit si mie rahatul asta de net... o sa intru mai tarziu in game, daca nu imi pica iar...

Catalin/Radu/Andrei sa va dau clanta, m-ati blestemat sa pic traseul si l-am picat (neacordare de prioritate) acum o iau de la inceput...

omfg =))) =))) =))) =))) =))))) gg ba costele :)) dar eu nu te-am injurat sau blestemat baaaaaaaaaa eu ti-am urat noroc te-am felicitat.. dar esti praf ba cum sa nu iei traseul si sa iei sala...

vorbesc acuma cu niste ratati pe skype:)) hai p@

propunere : hai sa vorbim totusi despre ceva nu doar despre... : neata , buna ziua , buna seara , am plecat , ma duc sa fac baie , ma duc sa ma cac si eventual sa ma masturbez :)) sa gasim

subiecte de discutie nu numai statusuri ca sa

am si eu ce sa mai citesc :))

diseara antre , adica ce mai diseara.. acu intr-o

ora:)) , hai $@L

Da mare a fost quote ala calcati-ar quote ul de juma de pagina =))

A fost frumos la scoala, de fapt nu stiu ca n am fost :))

PS: Se zice S@L@M ma:)

Edited by BTD r0oneY

Salut baieti, nu am mai dat pe aici de .... de ceva vreme :)). Am fost cam ocupat in ultima perioada cu invatatul/temele. Am reusit sa le termin, intr-un sfarsit, si am zis sa va salut putin ca tot nu am mai dat pe aici. Maine zi de war, sa speram ca vom mai luat 1-2 teritorii si sa aratam ca sunt Paterno. Scriu mai mult cand dau pe la discutii, ce sa-i faci ? :)). Eu am iesit, ma duc la tv. Vorbim pe la amiaza cand ajung si eu acasa. Bafta !

Mai uite-te o data la "status update" si vezi ce ti-am zis eu! Mereu am dreptate, sunt un fel de Nostradamus!

Buna seara, Paterno.

Eu n-am ce sa va povestesc, pt. ca n-am scoala....

Ma, eu unul nu am vorbit cu nimeni pe la Braila sa te pice, dar daca tu esti atat de incompetent incat sa nu dai prioritate ... Oricum, cred ca Cosmin e de vina, tot facea matanii prin HQ. Edited by M Caesar

Ma, eu unul nu am vorbit cu nimeni pe la Braila sa te pice, dar daca tu esti atat de incompetent incat sa nu dai prioritate ... Oricum, cred ca Cosmin e de vina, tot facea matanii prin HQ.

In genunchi stateai tu, Costel facea matanii sa nu pice!

Neata, Paterno!

Ce rob cu panica maxima, ca-n filme, bineinteles succes!

Neatza, ce fac baietii?

Costele mia incearca ma :)))

Am plecat la Antrenament pe urma la sala si la Liceu, ne auzim pe la 6 cam asa.

Azi war :XX. Sa fiti pe la 17:45 in hq, ca sa putem da atack