Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dim.... pranz. :|

Am cam ratat dimineata, whatever, e mai frumos asa.

Ma duc sa ma uit pe YT, fiind sambata majoritatea youtuber-ilor au postat, asa ca... ^.^.

PwP

Bafta.

Eu merg sa dau de mancare la iepuri si revin.

Rowe, daca tu vrei sa sarim toti pe tine si sa nu mai ai viata buna in sa-mp puneti demisia. Adica nu-i mai baga in seama. Ala care ti-a dat raport a fost idiot. Edit pt kassanova...

Mare grija cum vorbesti warn up pentru ce ai spus "Ala care ti-a dat raport a fost idiot"

Am vazut multe postari total aiurea.

Topic closed pana vine @,

Mai incet cu spamu va rog @ rowe si @ marynyk, au fost cateva reporturi in privire cu numarul de mesaje postate de voi in acest topic. pe scurt gata cu +1

Daca am zis doar de ei doi nu insemna ca restu puteti face +1 in continuare.

Topicul ramane inchis pana dupa sedinta.

Edited by Pimp Boss Sonny

Buna dimineata colegi.

In sfarsit a deschis Sonny tipicul asta.

Nu demult m`am trezit si eu.

Mananc ceva si ne auzim pe game.

Cei ce fac parte din gruparea mixt va rog sa vizitati acest topic -> Click.

Edited by ManXXL

Topocu a fost deschis!

Neata baieti, sa aveti o zi cat mai frumoasa.. :X

Neata, s-a mai gandit si sonny sa il deschida :X

Neata, o sa prepar niste sushi pt voi, in cinstea zilei de azi, ma simt asa bine, chiar nu stiu ce m-a apucat, sunt plin de viata azi :)), ne auzim mai tarziu.

@ Antrenament obligatoriu azi, ora 20:30, fie ca sunteti cu verde sau cu rosu, aici tot trebuie sa fiti prezenti, asadar sa ne auzim atunci, sa mai indreptam situatiile de ieri, o putem face cu atentia fiecaruia dintre voi, bafta.

@AHAHaha, a deschis topicu' sonny, da spamu va fii la recylin Bin, asa ca te puup papaaaa spam, ne auzim prin COngo :)

Neata, o sa prepar niste sushi pt voi, in cinstea zilei de azi, ma simt asa bine, chiar nu stiu ce m-a apucat, sunt plin de viata azi :)), ne auzim mai tarziu.

@ Antrenament obligatoriu azi, ora 20:30, fie ca sunteti cu verde sau cu rosu, aici tot trebuie sa fiti prezenti, asadar sa ne auzim atunci, sa mai indreptam situatiile de ieri, o putem face cu atentia fiecaruia dintre voi, bafta.

@AHAHaha, a deschis topicu' sonny, da spamu va fii la recylin Bin, asa ca te puup papaaaa spam, ne auzim prin COngo :)

Cum adica spam-ul va fi la recycle bin?

Cum adica spam-ul va fi la recycle bin?

Uite asa simplu, sa-i pregatesti bagajele ca are avion in 2 min, insa mai bine ii facem pomana, i luam si o Cruce, iti dai seama saracu' o sa fie detestat de toti apropiatii lui, cand stie ca va fii interzis!!!

Uite asa simplu, sa-i pregatesti bagajele ca are avion in 2 min, insa mai bine ii facem pomana, i luam si o Cruce, iti dai seama saracu' o sa fie detestat de toti apropiatii lui, cand stie ca va fii interzis!!!

Cum sa fie interzis :)) ??? NU SE POATE ASA CEVA !! Revolutie!!! Cine e cu mine +1 ?:))))

Neata baieti! Acum m-am trezit si eu, ma duc sa mananc si intru in game.

Salut, pofta mare, ne vedem prin game, diseara avem si antrenament...

Salutare! Primul meu post la discutii chiar daca am 3 zile in familie.

Ma bucur nespus de mult ca fac parte din acest gang , sper sa facem o treaba cat mai buna si sa lasam certurile,prostiile si toate cele deoparte.

Sa speram ca o sa luam si ceva turf-uri...ca sa nu mai rada cei din Red Dragon de noi ...

Offf..Tot la 20:30 antrenamentul.

Trebuie sa il schimbe Sonny...neaparat..