Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O sa castigam, fi tu sigur !

tu dece mamicuta mea mai ai ban ? :|

Drive-by =)) daca am tras mai multe de 40 gloante, sa fiu orice :)) si poc ban ma

Salut tuturor. eu sunt noul membru Southern Pimps.. Florin iesi din Southern? Mda daca iesi , Bafta!

Salut tuturor. eu sunt noul membru Southern Pimps.. Florin iesi din Southern? Mda daca iesi , Bafta!

Bafta mai departe ! Esti un tip super ok :)

Frate tu esti lider la mecanic..?

Mai ai locuri la tine in mecanici sa ma bag si eu, ca nu imi palce armes de asta imi si dau demisia sa stiu sa dau edit sau nu

Frate tu esti lider la mecanic..?

Mai ai locuri la tine in mecanici sa ma bag si eu, ca nu imi palce armes de asta imi si dau demisia sa stiu sa dau edit sau nu

Da vom vedea, retragi acum |!||

Welcome din nou :))

Welcome.

Bafta mai departe Florin daca nu te razgandesti..

Welcome.

Bafta mai departe Florin daca nu te razgandesti..

Ma-am razgandit deja..:))

Welcome celor noi!

Cine are skype, cine poate sa imi dea si mie id, mai bagam o barfa ceva pe skype ca tare ma plictisesc lasati-mi id s-au uita-til pe al meu floryndarabanu.

Edited by FLORIN VLAD95

Ma-am razgandit deja.. :))

Welcome celor noi!

Cine are skype, cine poate sa imi dea si mie id, mai bagam o barfa ceva pe skype ca tare ma plictisesc lasati-mi id s-au uita-til pe al meu floryndarabanu.

Rowe_Bz

Vorbim diseara :)

Siiii , am iesit de la jail am stat o ora jumate azi , mai stau o ora jumate mai pe seara si mi-am facut orele de jail.

A fost foarte amuzant 6000 secunde in puscarie , puscaria a devenit a doua mea casa de cand sunt in mafie :)). Ne auzim in game .

Bajetii eu am plecat la un fotbal.

Ne auzim mai pe seara.

Bafta la fotbal, acum am intrat si eu, ce faceti ?

Siiii , am iesit de la jail am stat o ora jumate azi , mai stau o ora jumate mai pe seara si mi-am facut orele de jail.

A fost foarte amuzant 6000 secunde in puscarie , puscaria a devenit a doua mea casa de cand sunt in mafie :)). Ne auzim in game .

:)).

Bafta la fotbal, acum am intrat si eu, ce faceti ?

Bine, acum am venit si eu de afara, ma rupe febra musculara, m-a mancat pe mine in k00R sa ma apuc de gantere si de abdomene ... NUMAI DIN CAUZA TA! :)) " Lasa tigarile! Fa miscare! " DONE.

:* Ne vedem in-game.

Edited by DanielBoyd

Bine, acum am venit si eu de afara, ma rupe febra musculara, m-a mancat pe mine in k00R sa ma apuc de gantere si de abdomene ... NUMAI DIN CAUZA TA! :)) " Lasa tigarile! Fa miscare! " DONE.

@Vai de capu' meu, credeam ca sunt singurul, ehe cel putin eu am trecut de multicel de februta :), am sa-mi pun muuulte de cap, luna asta, fiindca trag de mine, vreau nu vreau, ma pacalesc pe mine insusi daca trag de timp..

@ Ehee, verificati anunturi importante, sunt sigur, ca vom pastra acelasi moral, nu ramane decat sa asteptam maine, cu mare euforie :)).

Noapte buna dragilor!

Edited by Kassadin

@Vai de capu' meu, credeam ca sunt singurul, ehe cel putin eu am trecut de multicel de februta :), am sa-mi pun muuulte de cap, luna asta, fiindca trag de mine, vreau nu vreau, ma pacalesc pe mine insusi daca trag de timp..

@ Ehee, verificati anunturi importante, sunt sigur, ca vom pastra aceiasi moral, nu ramane decat sa asteptam maine, cu mare euforie :)).

Noapte buna dragilor!

A, nu-i bai, si eu am mai facut gantere, doar ca in ultima vreme am... E vara, mi-e sila si de viata, cald, soare, etc..

Acum, in legatura cu ziua de maine, sper sa fie, poate luam macar un turf din juru' HQului, cine stie... macar sa ne mentinem HQ-ul, daca-l ataca. Oricum, cred ca s-a cam terminat cu RDT, din cate vad si-a mai revenit si Bratva, poate ne revenim si noi. In orice caz, am dovedit ca se poate. Asta si faptul ca nu poti avea doua war-uri in acelasi timp. :D

In orice caz, indiferent de rezultat, conteaza sa ne distram, sa nu ne destramam doar din cauza unei infrangeri. Cat timp ramanem uniti..

xutgDmt.gif

Pwp, ma duc sa ma uit la Badea.

Edited by DanielBoyd

Am dat rob fail nab :(( ....dispeeeer

Stiu cum e frate, am trecut si eu prin asa ceva.. :)))

Dece a trebuit eu sa dau in LV ??? Deceeeeeee??? Nu puteam sa dau frumos in LS? Sau SF? da nu....eu trebuie sa dau in LV ca sunt mare smecher.... acu stai 6k jaill...