Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun din momentu' asta nu mai dezbate nimeni nimic cu privire la ziua de azi, toate greselile si ordinele neasucltate vor fii mentionate din nou la antrenamente, unde vom rectifica in spre bine, deaceea nu mai vreau sa aud in stanga si in dreapta, interventiile unora, care nu fac nimic altceva decat sa puna paie pe foc, bun asta am putut, atat ne duce capatana, ramane sa intervenim din nou cu spirit de munca, pentru absolut toata lumea, fiindca de putut se poate la majoritatea insa va faceti prea mult de capu' vostru. Am incheiat, o seara placuta, ne vedem diseara la party summer.

Edited by Kassadin

Bun din momentu' asta nu mai dezbate nimeni nimic cu privire la ziua de azi, toate greselile si ordinele neasucltate vor fii mentionate din nou la antrenamente, unde vom rectifica in spre bine, deaceea nu mai vreau sa aud in stanga si in dreapta, interventiile unora, care nu fac nimic altceva decat sa puna paie pe foc, bun asta am putut, atat ne duce capatana, ramane sa intervenim din nou cu spirit de munca, pentru absolut toata lumea, fiindca de putut se poate la majoritatea insa va faceti prea mult de capu' vostru. Am incheiat, o seara placuta, ne vedem diseara la party summer.

De acord cu tine kassa, prea multe discutii.

Am venit si eu de pe garla :)) A baut cateva beri, distractie, fete :> :)) Mai stau ceva timp si ies afara ..

Aia da viata :))) cum ma pe garla ?:)))

Da ma..

Doamne nu inteleg oamenii astia..Atata ura si atata invidie..Au bagat vorbe proasta intre mine si Anca nevasta mea :(

Probabil le e ciuda :)) e buna Anca asta? :)

Da ma ..Da nu e vorba de asta e o prietena buna pentru mine si nu vreau sa o pierd gen.. :)

Aham...inteleg ce vrei sa zici...

Vreau sa inteleaga si ea..Chiar daca nu o cunosc personal, m-am atasat de ea :o3

Sunt convins :)) Esti sigur ca nu e fata cu cuc ?

Nu ..doamne :|

Na, ma gandeam si eu :))) Si? De unde pana unde tu cu ea?

Asa..Am bagat-o in seama..Si e frumoasa rau ;;) ;o3

Ai ceva Facebook? poze ceva? :))) ca m-ai facut curios :)

Da, are..

Pai lasa si tu un link ceva :)))) =)) ca chiar m-ai facut curios...

Mai incolo

Nu il dau asa oricui..hai in joc rpd

Dece ce se intampla ?:))

Noapte buna baieti, ne vom auzi maine in game, cine vrea sa ii fac masina cu hidden suanti-ma maine in game sau lasati-mi un PM daca doriti

Nopate buna si o seara cat mai frumosa.

ies ca am oleaca de treaba

Noapte buna baieti, ne vom auzi maine in game, cine vrea sa ii fac masina cu hidden suanti-ma maine in game sau lasati-mi un PM daca doriti

Nopate buna si o seara cat mai frumosa.

ies ca am oleaca de treaba

Cine-i tipa de la avatar ?

Mai calculeaza 6000 sec = 1ora si 40 minute, e grea matematica stiu... scapi la 1:40 daca dai rob fix 00:00

O dar vai ce matematician avem aici :))

Noapte buna Magneto fie cu voi. Ma duc la 00:00 sa dau rob , astept pana la 1:30 si apoi /sleep.

N-am ce comenta, am ras cu lacrimi la faza cu Magneto. Epicness. O sa caut si eu ceva de genu', sa plagiez oleaca :*.

Cat ceri pe drepturile de autor in pufarine?

* N0, hai ca ma duc si eu sa fac un dus si dupa ma culc. Pwp.