Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

League of Legends, Artic combat .. :)

S-a reparat serverul? Sau ce are? Acum am venit si eu de la concurs...

Nu stiu ma frate, nu imi merge imi arata 0/0 si imi pica in continuuu ...:-jjj

De aseara de la summer party. cum a pus multe chestii.. provoca lag.. :| Adica alea de stunt/traseele.. si mdea. Provoca lag. acum iarasi e lag.. :|

De aseara de la summer party. cum a pus multe chestii.. provoca lag.. :| Adica alea de stunt/traseele.. si mdea. Provoca lag. acum iarasi e lag.. :|

Inca mai sunt ?:)) ca as vrea sa ma dau si eu pe alea.

Neata all.. Plictiseala nu merge sv.. Oare sa descarc si eu alt joc online? Inafara De Cs,NFs.World. ..O idee ceva? Sa descarc WoW/minecraft/metin?

Neata all.. Plictiseala nu merge sv.. Oare sa descarc si eu alt joc online? Inafara De Cs,NFs.World. ..O idee ceva? Sa descarc WoW/minecraft/metin?

Ia World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Joc warcraft de la 5 ani. :D

METIN... Joc mai prost ca ala, doamne, in viata ta sa nu dai download.

Minecraft e ok, imi place, e creativ.

Hai ca ma duc afara, pwp.

Hai noroc baieti!

Ce faceti fratilor, ce sa mai intamplat azi pe server ca am fost plecat de acasa i am intrat acuma pe seara 10min, si mi sa sters si Windows..:(( cand vin, vin toate odata..:D

Eu va lasat pe maine, ma duc sa fac un dus si mai plec si eu cascaund pe drumuri..:D

Noapte buna tuturor, pe mai tarziu!

Hai noroc baieti!

Ce faceti fratilor, ce sa mai intamplat azi pe server ca am fost plecat de acasa i am intrat acuma pe seara 10min, si mi sa sters si Windows.. :(( cand vin, vin toate odata.. :D

Eu va lasat pe maine, ma duc sa fac un dus si mai plec si eu cascaund pe drumuri.. :D

Noapte buna tuturor, pe mai tarziu!

Si eu am fost plecat toata ziua la maraton...acum am ajuns acasa, bine ca am mai venit odata da na...si acum plec iar in oras la o bere cu baietii...

Salut, ce faceti? Belea mare cu serverul asta, mi-a facut ogramada de nervi...ma duc sa fac o baie si apoi ma uit la meci, neauzim in game mai incolo, daca merge serverul... :|

Salut, ce faceti? Belea mare cu serverul asta, mi-a facut ogramada de nervi...ma duc sa fac o baie si apoi ma uit la meci, neauzim in game mai incolo, daca merge serverul... :|

Asta e, suportam... nu mai am nici un chef sa stau pe B-Zone cu lagu asta :|

Salut baieti, un film imi recomanda cineva ?? Actiune/Adrenalina gen : Mecanicul , Death Race, CRANK ACTIUNE MAXIM.. ?

Hmm...uitete la Lupta cu avalansa...e frumos ;) desi e tipic ;)

CU masini ceva, lupte ?

Niste alpinisti se catara pe munte, vine avalansa, ii ingroapa intr-o groapa, si altii vin sa ii salveze...