Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma bag si eu la somn, noapte buna, neauzim maine dimineata in game.

Neata , am venit si eu de la antrenament , ne vedem la war-uri , hai sa ne recuperam HQ-ul !

Salut baieti, in sfarsit am ajuns si eu acasa la pc-ul meu:X, neauzim la war baietii. O zi buna.

Ce fac baietii? Nu fiti suparati pentru warul de azi, trebuie sa invatam din el, ne-am organizat mai bine ca la celelalte, dar ei au fost mai multi ... ei au multi rank 4+ ... O sa ne revenim considerabil saptamana viitoare.

Ce fac baietii? Nu fiti suparati pentru warul de azi, trebuie sa invatam din el, ne-am organizat mai bine ca la celelalte, dar ei au fost mai multi ... ei au multi rank 4+ ... O sa ne revenim considerabil saptamana viitoare.

Fix tu te-ai trezit să comentezi mă :| ? Ai avut drq 4-12 și mai vorbeai pe /f despre organizare și să nu ne ducem singur :-J.

@ Haideți că eu am plecat la concert, vorbim mai pe seară, ciuș :*.

Edited by HarrisoN BZ

Fix tu te-ai trezit să comentezi mă :| ? Ai avut drq 4-12 și mai vorbeai pe /f despre organizare și să nu ne ducem singur :-J.

@ Haideți că eu am plecat la concert, vorbim mai pe seară, ciuș :*.

In primul rand, da, eu m-am trezit sa comentez deoarece eu nu m-am dus in ei, de mai mult de 5 ori am murit deoarece trageau colegii in mine si apoi ma omorau aia ...

In al doilea rand, nu vad rostul sa te iei de mine ... Si mai ales nu cred ca ai acest drept.

Nu caut cearta, dar ganditi oamenilor inainte sa postati ceva. Vorbiti cu persoana respectiva inainte sa va luati asa aiurea de ea.

Aloha, ce faceţi ? :>

Welcome nab <3 !

In primul rand, da, eu m-am trezit sa comentez deoarece eu nu m-am dus in ei, de mai mult de 5 ori am murit deoarece trageau colegii in mine si apoi ma omorau aia ...

In al doilea rand, nu vad rostul sa te iei de mine ... Si mai ales nu cred ca ai acest drept.

Nu caut cearta, dar ganditi oamenilor inainte sa postati ceva. Vorbiti cu persoana respectiva inainte sa va luati asa aiurea de ea.

Lasa-l ..Iti povestesc eu diseara :*

Salut baieti, tocmai ce am ajuns si eu de garla...Am facut un dus, sunt extenuatttt.....M-am trezit la 14 si ma iau astia pe sus cu masina hai la garla hai la garla :)) M-a extenuat nevasta..ce pot sa zic :)) O seara buna, eu ies afara :*

Edited by RowEE