Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baietii mei!

In mare parte sunt multumit de voi pentru war-urile de astazi, pacat ca am ramas fara 3 membrii.

Pentru vineri avem ca obiectiv sa nu pierdem turf-ul pe care il avem acum si sa obtinem HQ-ul.

Maine se intoarce si Shooter, vom discuta mai multe chestii ce tine de comportamentul vostru!

Edited by South PimP CrankY

Ce feceti? Ce bine le-a facut Kelton, asa le trebuie daca joaca cu coduri, vor sa fie eii cei mai buni dar fara AIM si alte mizerii nici nu stiu sa puna tinta pe un caracter, sper sa nu se opreasca aici cu banurile si sa le dea incontinuare. Abia astept sa vina maine Shooter, cu el poate veti fii altfel.

Salutare baieti. Ce faceti?

Eu am luat ban :))))

Ce pot sa spun sunt smacar dar revin nu scapati de mine :)))

Pai sa revii ca deja mi-e dor de tine ;) Revii pe contu asta sau faci altu ?;) Merita sa bagi 15 euro ;)

Buna seara colegi.Imi pare rau pentru worst.Nu ai ce face asa se intampla la multi.E peimul worst asa ca stati calmi nu se mai repeta.Mrl vreau sa ma ierrti si stiu ca erai ssupărat....Asa e si va fi in coontinuare.Succes pana maine.Noapte Buna

Salut, back de afara, ne vedem in game ...avem un teritoriu, bravo baieti :X

Edited by MRL

Neata, Acum am mai intrat si eu putin pe forum sa vad ce mai gasesc pe aici. Ce faceti? Intru in game imediat poate facem un event sau ceva ...

Neata, Acum am mai intrat si eu putin pe forum sa vad ce mai gasesc pe aici. Ce faceti? Intru in game imediat poate facem un event sau ceva ...

Intru si eu in game la 18:00 ca nu am licenta de condus si nu am ce face. Poate facem un event ceva :D.

V-am lasat si eu, ies putin pe afara la o bere cu baietii ... o samanta ... ceva de genu ;) vorbim mai pe seara ;) Bafta !

V-am lasat si eu, ies putin pe afara la o bere cu baietii ... o samanta ... ceva de genu ;) vorbim mai pe seara ;) Bafta !

La o bere ( apa ), stiu si eu din astia :)), am iesit si eu pe afara, vorbim diseara cand vin, aveti grija de voi.

La o bere ( apa ), stiu si eu din astia :)), am iesit si eu pe afara, vorbim diseara cand vin, aveti grija de voi.

Da maa :)) Fix apa plata beau ;) Ba sa imi lasi numaru tau pe skype pe privat sau prin PM pe forum ca luni plec la mare cu RoberteL si s-ar putea sa ne intalnim si cu voi ;)

Da maa :)) Fix apa plata beau ;) Ba sa imi lasi numaru tau pe skype pe privat sau prin PM pe forum ca luni plec la mare cu RoberteL si s-ar putea sa ne intalnim si cu voi ;)

Vezi sa nu te ineci :)). Hai in game sa facem niste duel-uri :D.

Am iesit si eu, ne auzim pe maine la waruri :) sper sa luam macar HQ , Noapte buna !

Neata baieti , back de la antrenament , sa vedem ce o sa facem azi la war-uri dupa ce i-am pierdut pe Ramires , Harrison si Hrs ...

Neata la toti ce faceti? Intru si eu acum prin joc si ne vedem la waruri, poate luam HQ :X