Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ok deci cred ca ar fi un lucru intelept sa postez cv "legat" de evenimentele din seara aceasta.

Din cate am inteles am termen pana Sambata sa ma impac cu Goantza ? :) Slabe sanse... Amandoi fiind incapatanati si orgoliosi nici unul nu va lasa de la el chiar daca stim ca ar fi mai bine asa pentru factiune.

Eu in nici un caz nu ma impac cu el.

Don daca ai de gand sa ma dai pentru a 3-a oara afara din factiune din cauza asta nai decat :-J. (adresata Liderului)

Floricica ai ma si u mai mult 2peu pe u si etc fi mai "tare'n gura" si asculta de propunera aia a mea cu "echipele" asa ne unesti ;). (adresata prietenului meu Florin)

Don nu stiu de ce crezi ca e un lucru rau ca sunt paracios :( ar trebui sa las fiecare membru sa se certe ? Era mai bine daca incepeam sa trag in Goantza ? Asa am apleat la tine sa rezolvi conflictul.

Goantza - ai spus ca cei cu rank mic trebuie sa asculte de rankul mai mare. Eu (rank5) ti'am zis tie(rank1) sa schimbi skinul , ok daca ar fi sa o luam dupa rankuri in schimb nu tia zis "Vicario d3l3t3r" ti'a zis your (ex)friend deL :-J.

Skinul ? Da , eu il consider al meu (mi la luat tati mie) pentru ca eu am fost ultimul care a purtat prestigioasa uniforma de Lider Bikers si cu lopata in mana mi'am indreptat factiunea spre a deveni ce'a mai buna mafie! ;) Dupa cum sitit faceam fata :) Eram a 2-a mafie dupa Corleone(Stal1n). :-J Vreau sa le multumesc inca o data celor care mati ajutat in aceea perioada [CF]Oasis9 (Rank5) si [Ro]florinacyo(rank 4) care acum amandoi sunt lideri si eu sunt nimic.

ReD - iti multumesc ca mi'ai fost inca o data aproape si probabil mi'ai ramas singurul prieten ;).

Ma rog detalii detalii nu ma luati in seama ca am fost de doua ori lider pe b-zone cand lumea nici nu auzise de voi sau pe alte servare adm/owner/lider. Acum o dam pe chestii de genu "nu stiu cine ia zis lui ca ala e skinul lui" , ete mi la cumparat mie tati!

In loc sa fim ascultatori si intelegatori ne certam uni cu alti :) Mai mare rasul :) Ma rog...

Se pare ca tot eu sunt de vina :-J Goantza putea sa schimbe skinul si nu se ajungea pana aici. Da nu... :-J Goantza a facut ditamai scandalul :-J Eu am luat 2FW la faza cu skinu si mam dus nervos si cu orgoliu ranit si mi lam schimbat! Eu nu am mai stat sa injur si sa fac spam ca alti :-J. Ma rog... Goantza te'a ajutat :-J d3l3t3r "nu" te'a ajutat niciodata. El e un derbedeu si nu are habar sa vorbeasca.

Diferenta e ca eu stiu cand sa pierd , stiu cand sa glumesc si stiu ceea ce va trebui sa fac in cazul care ... :) .

bai D3l3 bai Goantza imi sunteti amnadoi frati ma inteleg cu amandoi bn .............

dar datio in colo de treaba ce atata scandal pe un skin care e virtual in primu rand si al doilea raand nu valoreaza nici macar nimik ......

in acest joc conteaza respectul fata de toti membri nu de skinuri .......

pe mn nu ma intereseaza skinu ma intereseaza distractia si prietenia ptr asta a fost si fakt SA-MP parerea mea ......

de la un skin akm paterno se destrama cacamas pe el de skin zapacit ............

atat am avut de spus !!!

Skinul acela are valoare sentimentala pentru mine :-J ce sa stiti voi ce e aia mandria de sine ? :| neee... Florin a inteles cand i'am zis pe mess :) akm vad ca numai raspunde.

Chiar ar fi funny sa dea /uninvite d3l3t3r :)) eu "nu" l'am ajutat :-J eu snt oaia neagra :) foarte tare sa fiu dat afara din cauza lui Goantza

azi am reintrat in Paterno si sunt mandru :X si Fericit 24.12.2009 :X ianinte de craciun adika un cadou :)) Bine vam regasit :X;)

CRaciun Fericit va urez la toti !!! 

Urmatori playeri vor primi uninvite pentru inactivitate :

-Deagle19

-Allz0r

-Quinland.

Maine sedinta la ora 13:00,va rog sa fiti prezenti avem multa treaba si trebuie sa ne imprietenim cu toti , suntem foarte multi membri si multi dintre voi sunt noi.

Paterno a capatat o noua imagine,Ramand doar 4-5 membri de baza dintre care Eu si Rzr_marius , consider ca noi doi o sa putem sa va ajutam si o sa facem o treaba buna cu toti.

Craciun fericit tuturor , sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce vreti.

Ehh... Salut baieti si eu de la o pizza in orash... ce faceti? Aaa da... am reintrat si eu in ' Paterno Family ' . Craciun fericit in ultimele 15 minute de Craciun. :)) Bafta si succes.

ba draxxor dc ma copiezi ma? pui semnatura si avatar cu vendeta ... ba ce oameni xeroxuri ...

pune unu ceva pune si celalalt mi am pus pozacu GODFATHER si-au pus toti , a pus lextu poza cu o fata goala si-a mai pus si X si-a pus gabb o poza cu nave spatiale si-a mai pus si Y ba da asacopiatori nu am vazut ba...

am scris de nervi cas la varamiu , am vrut sa scriu dupa mirc X(X(

BAIETI AM DEMONSTRAT CA SUNT UN LIDER BUN

V-AM INVATAT TOT CE E BINE !

V-AM DAT SALARI MARI !

V-AM ASCULTAT PROBLEMELE !

V-AM RESPECTAT !

M-ATI RESPECTAT !

Don Paterno cel adevarat voi fi intodeauna eu , nu uitati .