Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta baietii. Ma pun si eu in pat, sper sa ma trezesc maine la war-uri.

Noapte buna tuturor.

Daca ma inscriu la eventu' tau poti sa-mi dai de acu' banii. Toata lumea ca-s cel mai bun de pe server la deagle(excluzand jumatatea de server care joaca cu aim)

Buna dimineata tuturor!

Welcome celor noi.

Ne auzim in game :)

Neata.

Sper sa prindem /attak astazi sa luam vreo 3-4 zone.

Vorbim in game!

Edited by FCP BiZoN

Neata baieti , am venit si eu de la antrenament , imi bag si eu cateva moduri pe arme si intru in joc . Hai sa facem Lv-ul mov :*

cand o sa fim si noi asa de buni? :))

WRoqMnU.png

O sa ajungem si noi asa daca asculta de Rank 4+ si de Subleader.

Scorul ala apocaliptic nu este o urmare a talentului celor din verdant, este o urmare a spawn-killului. Nu ii mai pupati atata ca si-o iau in cap. Daca-l iau pe anndi la spawn kill facem 1200-150 asa ca nu e mare branza.

Ca bine spui tu, draga thinkarbell!

* Eu, sunt multumit de prestatia voastra de astazi, dar se poate mai bine, intotdeauna e loc.

* Trebuie sa mai aducem 3-4 oameni, suntem in crestere, sper ca rezultatele sa vina in continuare.

Scorul ala apocaliptic nu este o urmare a talentului celor din verdant, este o urmare a spawn-killului. Nu ii mai pupati atata ca si-o iau in cap. Daca-l iau pe anndi la spawn kill facem 1200-150 asa ca nu e mare branza.

Stai linistit ca nu pup pe nimeni, sunt sarcastic. Sunt sarcastic deoarece Kelton nu ma lasa sa fiu realist, nu vreau ca Southern Pimps sa aiba soarta lui Tsar Bratva sau GSB cand s-au plans de talentele necunoscute ale adversarilor care erau destul de evidente.

http://imgur.com/YQ8...mWxYgH6,NSHJ31G In sfarsit mi-am terminat si eu hud-ul. Ce parere aveti?

Frumos,bravo