Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut. NU fiti tristi ca am pierdut cateva turfs-uri. O mafie nu consta doar in turfs. Tot ce trebuie sa faceti este sa ASCULTATI. In ultima vreme, ati uitat acest lucru.

Ne vedem la war-uri.

Eu cred ca mai trebuie ceva inafara de a asculta. Cred ca trebuie sa exersam munca in echipa si sa nu mai urlam pe /f ca "X" mi-a furat kill-urile. Cum zicea si Shooter aseara orice kill facut de un coleg de al nostru este punct pentru noi.

Salut dragi colegi. Ce mai faceti, ce mai ziceti? Cum au fost war-urile din aceasta zi?

Eu cred ca ne-am descurcat bine si am luat toata turf-urile importante. Maine sigur luam tot Las Venturas.

Am auzit un lucru foarte frumos. Ca sunteti dorni sa-mi daruiti un punct de reputatie :o3 :o3.

Noapte buna colegi, ma scuzati ca am fost cam agresiv si rautacios, dar la nervi cedez foarte repede ... :(

Ma bag la somn, maine ma duc la liceu.. cred. Legat de war-uri.. nu a fost asa rau. Usor usor ne revenim.

Noapte buna colegi, ma scuzati ca am fost cam agresiv si rautacios, dar la nervi cedez foarte repede ... :(

Toti facem urat la nervi si zicem ca ne punem demisia, ca etc etc. Cel mai bine e sa lasi sa treaca macar 1 zi si te calmezi. Ma bucur ca nu ti-ai dat demisia, ca altii.

Am incercat sa fim blanzi cu voi , dar nu se mai poate! Daca nu vreti sa ascultati si sa faceti ce zic eu si shooter, o sa iasa urat. Per total,a fost bine. Ne auzim maine.

Eu am profitat de un lider ca si shooter.A fost cel mai linistit si a iertat mai mult decat toti.

Nu am ascultat de multe ori,dar ne v-a parea rau.

Oricum aici se termina cu Southern....A fost cel mai frumos loc in care am fost.

Nu o sa uit niciodata de colegii de aici de glumele noastre "ai psot"

O sa imi lipsiti dar ma voi intoarce...Sper sa nu va schimbati si sa fiti la fel de "caldurosi" si la fel de amuzanti.

Noapte Buna !!! Asta s-ar putea sa fie ultimul meu post aici.

Eu am profitat de un lider ca si shooter.A fost cel mai linistit si a iertat mai mult decat toti.

Nu am ascultat de multe ori,dar ne v-a parea rau.

Oricum aici se termina cu Southern....A fost cel mai frumos loc in care am fost.

Nu o sa uit niciodata de colegii de aici de glumele noastre "ai psot"

O sa imi lipsiti dar ma voi intoarce...Sper sa nu va schimbati si sa fiti la fel de "caldurosi" si la fel de amuzanti.

Noapte Buna !!! Asta s-ar putea sa fie ultimul meu post aici.

Ce primire vrei tu ma? :)) Nu pleca si no sa ai parte de primirea pe care o cersesti. Ramai ca sa primesti laudele pentru munca depusa. Nu fi copil si eu am facut la fel cand eram in RDT rank 4 dupa 3 luni m-am suparat la un war si m-am depus demisia. Since?! si acum imi pare rau. Stai pe coaiele tale cat iti e bine. :))))

Ce primire vrei tu ma? :)) Nu pleca si no sa ai parte de primirea pe care o cersesti. Ramai ca sa primesti laudele pentru munca depusa. Nu fi copil si eu am facut la fel cand eram in RDT rank 4 dupa 3 luni m-am suparat la un war si m-am depus demisia. Since?! si acum imi pare rau. Stai pe coaiele tale cat iti e bine. :))))

Idem, aceeasi prostie am facut-o aman2 Sisule, mai bine retrage... nu are rost. Da-l in colo de RDT, dai rank 4 pentru RDT? Of...

Salut.

Acum am venit si eu de la scoala...

Sper sa luam cateva turf-uri.

Succes!

La Multi Ani si multa sanatate,sper sa atingi si 16 ani ca sublide :*

Ce faceti?Ati vazut si voi am retras demisia...era facuta la nervi :D

Ai facut si tu un lucru bun pe ziua de azi :))))

Hai salut. Nu de mult am ajuns acasa de la liceu.

Oficial am 16 ani. <3.

Ne auzim in game.

$@L

La multi ani batrane!!! :D

@,

La multi ani.

Intru si eu imediat in game, ne auzim acolo

Astazi am oficial 2 saptamani in shoutern pimps, ce repede a trecut timpu :(:)) sper la mai mult.

@, =)) Nu bat apropouri ma :))

Mie imi e tot una ori rank 1 ori rank 2.. deci :))

Oricum in mafie nu am prea fost.. sunt obisnuit cu departamentele etc.. imi mai trebe timp pana ma acomodez si ma simt ca "acasa" ..