Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

salut am venit de al scoala ... acum plec la bazin si vin la 8:40 (pentru antrenament) + 1500 la jail :| dar ma descurc

Si in rest ce mai faceti?

Azi la 21:00 antrenament, sa fiti on!

mai bine taceai din gura...era mai bine...nu ai mai fost la un antrenament de 1 saptamana ...back de la scoala am dat teza..ma duc sa dorm 2-3 ore ne vedem la antrenament

Baieti,sa:mp nu vad pana saptamana viitoare.

Ne auzim atunci

V-am pupat si o sa-mi lipsiti :*

Maine ora 21:00 antrenament.Sa fiti peste 15 online vreau sa vorbesc ceva cu voi va fi un antrenament mai ''special'' :)) sa fiti on Edited by Michael.

Da , la acelasi antrenament as vrea sa vad membrii urmatori prezenti:

-Cristal (probleme cu mana)

-SmaerD

-Atentat

-Baddarck *

-Grimdavy

-Daniels

-Gyo (probleme cu PC)

-body95

Cei cu rosu , daca nu sunteti maine la antrenamentul lui Michael , la sedinta veti fi dati afara din Asasini .Am vorbit si cu Michael despre aceasta problema (cu inactivitatea) si am cazut de-acord ca la sedinta sa reactualizam lista cu membrii "Asasinii Paterno". Vorbesc foarte serios , pentru ca sunteti cam inactivi si nici macar nu anuntati motivul inactivitatii voastre :-J . Cine nu e maine la antrenament (absenta nemotivata) , este dat afara . Daca anuntati din timp ca nu veniti la antrenament , este totul ok ;).

Dintre cei cu numele alb , care nu vine maine la antrenament (exceptie la gyo si cristal care posibil sa nu poata veni la antrenament) , are o * pe lista mea , iar la urmatoarea * va ajunge in cazul celor cu numele ROSU , adica sunteti pe ultima suta de metrii de a fi dati afara din echipa de asasini Paterno. Cand e de gluma , glumim , dar la lucruri serioase , suntem seriosi . Michael are mare nevoie de toti membrii paterno maine la acel antrenament !

* - Ramane sa discut cu florinacyo si Michael daca va ramane in echipa de asasini dupa cele intamplate in decursul zilei de 27.05.2010 , acel post pentru DM in safe zone .

Va multumesc !

Edited by Skittles