Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

SMECHERIE...asa bataie ce le-am dat vaiiiii :))

Merg la somn!

Nopate buna

Va las o melodie de REGI!

Neata.

Asa smekta ce le-am dat :-J se cunoaste ca nu mai este lag.Sper sa prindem attack si in aceasta seara.

Vorbim mai tarziu,sal

Salutare si imi cer scuze ca postez aici, insa vreau sa va transmit un mesaj:

Ne aflam intr-un conflict total patetic care nu va duce niciodata la nimic. Cu totii suntem niste ofticati, dar daca depunem eforturi mari, cred ca putem sa ne controlam si noi putin.

Cand o mafie este in castig, cealalta acuza, iar mafia care a castigat ironizeaza si viceversa, insa se poate mentine o anumita comuniune. Cand ambele mafii castiga exista si rivalitate, dar scandalul este la randul sau inevitabil.

Cu siguranta suntem rivali si este normal sa ne interesam unii de altii pentru ca cel care stie mai multe despre adversar poate fi avantajat de multe ori. Si credeti-ma ca daca vreti sa jucam la fel, eu sustin si consider ca cei care acuza de la voi sunt mult mai interesati de ce facem noi decat noi insine.

Nu credeti ca ar fi mai bine sa ne tinem elogiile pentru noi si incurajarile la fel? Cu totii suntem sursa scandalului, insa voi sunteti cei care sufla in foc prin nenumaratele butade de genul:

nu ai luat nici unu . $@L

Azi am dat magie, toti am dat, au avut noroc cu restartul.

Neataaaaaa

Care mai este viata voastra,nu am mai postat aici de 3 zile :-J

Daca nu era restart la 22:24 ii batem la ambele waruri!

Vorbim mai tarziu,sal

Da, sunteti toti la fel, barbati de 30 de ani, mana pe portofel.

Daca si diseara vin nesimtitii si fac +20 cu desync si apoi dau /q, pozand in Maica Tereza, bag demisia, salpa.

Cam ai dreptat 90% din factiunea lor au avut desync...

ba botule, vin la waruri, vin toti la waruri, le dam valoare ;) o sa vezi. ma chis pe desyncul lor. CAND VEDETI CA UNU NU MOARE, FUGITI TARE TATA SI ASCUNDETi-VA si scrieti rapid /report. SA NU MURITI. asta va zic pe /f de 2 zile, dar voi batman. mergeti 100 la el si trageti ca nubii in el.

Optimist esti astazi...cum spui tu...si eu cred ca o sa ii batem 8->

Ce face lumea ? Lolza ia doar un av verbal ....

baaaaaaaaaaa. =)) urat video ma. =)))

Poate facem si noi o confa deseara. dani zynk alex just,lung,blake,exit...sa le dam magie impreuna :> singur nu-mi place.

Le-am dat magie pe felie, în curând o să purtăm mărimea XXL la turf-uri.

Neata.

Asa smekta ce le-am dat :-J se cunoaste ca nu mai este lag.Sper sa prindem attack si in aceasta seara.

Vorbim mai tarziu,sal

@, Ai retras.

@, Salut cocalare. Nici bunica nu asculta manele d'alea. Sa trecem la reclamatie. Blake nu primeste nimic. NU a omorat pe nimeni. NU a fost cu intentie. Daca nu ati fi stat fix pe marginea aceea, nu s-ar fii intamplat nimic. Cat despre kamikaze, cred ca-ti trebuie inca un creier. CUM vrei sa se dea jos cand voi trageti in el? ( 20 de oameni ).

@, Blake primeste un avertisment verbal pentru acel cuvant. Oricum, a spus un adevar. Nu stiu de ce mai faci post, cand e adevarat ce zice.

@, Este de ajuns un singur post pentru aceeasi problema. Blake nu primeste nimic..

Cu siguranta sunteti puternici, dar omul cu adevarat puternic constentizeaza ca nu este cel mai puternic si nici singurul puternic, iar slabii nu sunt slabi vesnic. Nu faceti nimic decat sa provocati in acest fel si sa starnici acea ciuda care ne roade pe toti. Nu sunteti singurii buni, nici singurii care voi fi buni, dar nici singurii care au fost buni.

Asa ca as dori, daca sunteti de aceeasi parere cu mine sa incetam cu aceste conflicte si sa ne vedem mai mult de treaba noastra. Mai incet cu barfa si cu ironizarile.

Multumesc pentru atentie si sper sa dam exemplu de oameni civilizati.

Edited by S4L Naga

@, Nu te inteleg cum de ti-ai permis sa postezi in acest topic. Este topicul de discutii al nostru. Vorbim ce vrem in el. Cum si voi, la randul vostru, vorbiti.

Eu cred ca problema vine de la voi cu suferintele. Intreaba-ti membrii de cate ori imi trimit sms-uri cu 'esti codat sau mai codat decat altul'. Ce ar fii daca nu v-ati mai uita in topicurile noastre?

Bafta. Roaga-te sa nu primesti report.

Edited by South Pimp LuNg

Ne aflam intr-un conflict total patetic care nu va duce niciodata la nimic. Cu totii suntem niste ofticati, dar daca depunem eforturi mari, cred ca putem sa ne controlam si noi putin.

Cand o mafie este in castig, cealalta acuza, iar mafia care a castigat ironizeaza si viceversa, insa se poate mentine o anumita comuniune. Cand ambele mafii castiga exista si rivalitate, dar scandalul este la randul sau inevitabil.

Cu siguranta suntem rivali si este normal sa ne interesam unii de altii pentru ca cel care stie mai multe despre adversar poate fi avantajat de multe ori. Si credeti-ma ca daca vreti sa jucam la fel, eu sustin si consider ca cei care acuza de la voi sunt mult mai interesati de ce facem noi decat noi insine.

Nu credeti ca ar fi mai bine sa ne tinem elogiile pentru noi si incurajarile la fel? Cu totii suntem sursa scandalului, insa voi sunteti cei care sufla in foc prin nenumaratele butade de genul:

imi place ce ai scris, d'aia nu-ti voi da report, problema sta in felul urmator.

Jumate din mafia voastra vine cu desync la war, si totusi va dam magie la toti.

De luni pana azi, ati observat si voi ceva: VOI SCADETI, noi crestem.

Spor la suferit, noi tot magie o sa dam.

Si app, in topicul nostru vorbim ce vrem.

1-0 pentru mine, astept +1. sal

Nu inteleg de ce tot sunteti cu ochii pe noi,nu trece o zii fara sa nu vad vreo 10-15 ''mafioti'' din mafia voastra ce ne urmareste topicul Discutii.Noi nu facem aceste gestuti de joasa speta,dar vad ca voi tot continuati cu acuzatii,asa faceti si la war va omor apoi ''ce slab'' '' codat infect '' astea sunt cuvinte de om cinstit cum te dai tu?

Ce sa zic...eu ti-am dat report alta data sa gandeste si apoi scrie.

Salut!

@, Proastă decizie, postând aici n-ai făcut decât să ne arăţi cât de ofticat eşti.

Sunt discuţiile noastre, ne bucurăm cum vrem, nu e problema noastră că stai zilnic să ne verifici topicul. Ştiu că este dureros să rămâneţi fără teritorii, dar învăţaţi cum să pierdeţi.

Pwp

Ma plictisiti grav.

Penibilitatea de care dati dovada, incercand sa pareti maturi si sa stopati acest razboi ma amuza. In loc sa o ardeti ca subliderul THINKY: sa suferiti si sa nu va pese de ce fac altii si sa nu faceti posturi, voi chiar traiti jocu' :(. Meh, asta e.

Patriarhule, nu-mi mai scot din cap ,,PORT MARIMEA ICS ICS EEEEEL''