Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci,exact cum v-am spus, lung nu a primit nimic. Am fost prost ca am sters niste ss-uri, ca-l scoteam de tot. :)) ma rog.

pentru MRL: 2 poze cu limbajul meu, 1 pe /f ( am luat AV) , 2 pe chat normal, dar la poza aia cand te uiti, si toxic iti spune MRL TERMINA deci inseamna ca faceai ceva. M-am autoaparat, stiind ca esti copil, te-am injurat si te-am facut sa plangi, ai tinut poza si i-ai facut post. GG ofticatule. :) bafta.

Astept +. $@L

@, Stati linistiti ca tot o sa-i ardem. Spuneti-le sa poarte teflon maine la waruri :).

Cei care nu ati fost prezenti la sedinta si nu ati facut nici invoire, sper sa aveti PM la Lung in care v-ati invoit, deoarece nu ne putem bate joc chiar asa. 12/39 membri prezenti. Nu mai tratati cu indiferenta activitatile mafiei. O mafie nu se bazeaza doar pe turfuri.

Noapte buna.

Edited by JustThink

Salut.Acum am venit si eu de la scoala.

NU UITATI,cati mai multi on pentru a putea lua singura zona,tot ne jucam cu ei de o saptamana,hai sa luam LV-ul si gata!!!!!!!!!

Edited by B I Z O N

@, Stati linistiti ca tot o sa-i ardem. Spuneti-le sa poarte teflon maine la waruri :). Cei care nu ati fost prezenti la sedinta si nu ati facut nici invoire, sper sa aveti PM la Lung in care v-ati invoit, deoarece nu ne putem bate joc chiar asa. 12/39 membri prezenti. Nu mai tratati cu indiferenta activitatile mafiei. O mafie nu se bazeaza doar pe turfuri. Noapte buna.

"Mafiile nu inseamna doar turfs." =))) MAMA, CINE A ZIS-O PE ASTA =))

Nu am cuvinte. Stabilim un lucru si anune sa nu dam attack pentru ca e lag infernal si ei nu au pic de bun simt.

No bai. Daca maine nu mai e lag, sa se astepte la ce e mai rau. O sa-i batem la 500 pct... A stai, ei fac pe domnisoarele. Stau 5 min pe turfs si dupa pleaca si mai revin in ultimele 5 min pe zona

No comm.

Stiu ca o sa intratinla discutii, asa ca da-ti plus sa vad ca ati citit

Ne auzim.maine. nu incepeti cu demisiile ca va terorizez:))

Nu am cuvinte. Stabilim un lucru si anune sa nu dam attack pentru ca e lag infernal si ei nu au pic de bun simt.

No bai. Daca maine nu mai e lag, sa se astepte la ce e mai rau. O sa-i batem la 500 pct... A stai, ei fac pe domnisoarele. Stau 5 min pe turfs si dupa pleaca si mai revin in ultimele 5 min pe zona

No comm.

Stiu ca o sa intratinla discutii, asa ca da-ti plus sa vad ca ati citit

Ne auzim.maine. nu incepeti cu demisiile ca va terorizez:))

Trebuia sa zici ca vrei plusuri ma direct :)),

Baieti astazi n-am prins o seara buna noi ca mafie,ne revenim maine,eu ma duc la culcare.

Noapte Buna!

Nu am cuvinte. Stabilim un lucru si anune sa nu dam attack pentru ca e lag infernal si ei nu au pic de bun simt. No bai. Daca maine nu mai e lag, sa se astepte la ce e mai rau. O sa-i batem la 500 pct... A stai, ei fac pe domnisoarele. Stau 5 min pe turfs si dupa pleaca si mai revin in ultimele 5 min pe zona No comm. Stiu ca o sa intratinla discutii, asa ca da-ti plus sa vad ca ati citit Ne auzim.maine. nu incepeti cu demisiile ca va terorizez:))
Scuzati-ma ca postez aici , sunt nesimtiti toti cei ce nu au respectat acest pact/intelegere intre membrii membrii/liderii/renk4 + a gangurilor deoarece le este frica si au vrut si ei sa aiba niste turfuri, au apelat la lagul acesta ca sa se afirme toti, sunteti disperati frate, avispa numai zic ei asa stiu sa castige turfurile, uitati-va pe turfs, s-a zis ca nu se mai da attack si ei ca niste nesimtit au dat attack, nu am cuvinte pentru ceea ce au facut cu toti. Bai fratilor s-a zis ceva, asa ramane, RESPECT TUTUROR CARE NU AU DAT ATTACK SAU DIN PACATE NU AU PRINS, adevarul este ca va admir ca nu ati inalcat acest pact, nesatuilor.

P.S.: In ce am scris mai sus jignitor nu este pentru voi dar daca tot am citit ce a scris Lung trebuia sa ma descarc cumva.

Multumesc si inca 1 data scuze ca am postat aici.

Neatza.

Imi place ca aveti ambitie si ramaneti sa terminati ce ne-am propus.

In alte factiuni, erau 10 demisii daca se pierdeau 5 turfuri intr-o zi.

@@GF SupranaturaL13, Te-ai schimbat atat de mult in comparatie cu ce era cand era noway lider :)

Comentezi prea mult pentru o persoana care acu' 2 saptamani ma intreba daca aveam locuri in Pimps si imi spunea ce mafie de incapabili ai si ca lolza nu face nimic. Mai stii? sms-urile alea pe care mi le dadeai dupa ce va bateam rau. Acum, ca ne-ati luat cateva turfuri nu mai ai aceeasi parere, ipocritule.

Dintre toti, tu te-ai schimbat cel mau rau de cand a luat copilasu' ala lider. V-a invatat sa fiti ca el. Am mai vorbit si cu alcolus, el parca mai era ceva din ce era inainte, dar probabil o sa-l faceti ca voi. Niste frustrati.

Am zis asta deoarece ti-am vazut postu' de 20 de randuri cu quote de la noi de la discutii.

M-am retras din aceste atacuri verbale cu postul asta. Bafta.

@GF SupranaturaL13, Nu credeam ca o sa ajung sa iti reprosez ceva deoarece stiu ca esti/ai fost un tip de treaba cel putin cu mine.

Zici de noi? Daca ma gandesc bine ieri d3nver de la voi a fost banat, in timp ce la noi nu a fost nimeni.

defapt :-J

tot noi codatii

Edited by CaLuTzZ

@GF SupranaturaL13

Hmm.. nu m-am putut abtine cand l-am vazut p-asta. Imi place cum incepi sa vorbesti dupa ce ai castigat 2 turfuri, dar inainte cand stateai la un turf, dupa fiecare war luai fiecare colt din casa si incepeai sa plangi. Stai linistit ca nu "Aim-u" a fost motivul demisie mele, ci timpul, spre deosebire de tine, care-s da viata pentru turfurile alea : http://www.youtube.com/watch?v=kI-bMhz1RrQ

. Cu postu` ala a tau ai demonstrat ce am zis mai sus, cius.

Va pup :*

Edited by DropZZ SEF

@, Gata dropz. Lasa-l. Ceea ce nu stie e faptul ca tu vei reveni atunci cand vei avea timp si te vei razbuna :)). Vei lua best cu 50-0 :)). Pup..

Baieti, o zi naspa am. Nu stiu daca pot intra la war-uri din mai multe motive. Ascultati de think...