Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: SupranaturaL13
  • Nick-ul celui reclamat: Daniel.[sEF]
  • Descriere: Face DM aiurea, chiar nu stiu cu ce l-am deranjat...
  • Martori: -
  • Dovezi (ScrenShot):
  • Alte precizari: Am orgasm cand Blake.

E bine ca un glont nu se sanctioneaza. De acum trag si eu in toti pe care-i vad cate-un glont, doar nu se sanctioneaza.

Credeam ca esti un tip cu capul pe umeri, joci de aproape 4 ani, dar esti un mare ofticat si cu un IQ sub 20. Imi aduc aminte cat sufereai ca a luat Lolza lider, totusi, la cat de inteligent esti cred ca ti-ai fi dat singur FW.

Oricum, astept sa-mi tragi un glont in masina cand ma vezi =))

#Cuvintele scrise cu rosu sunt random. pwp

Edited by Daniel SEF

Salut.

Va rog nu mai dati importanta altor mafii,hai sa ne vedem de treaba noastra...

Aseara am fost verificat de catre Kelton si...CURAT,sal pa

Puteti sa plecati nu avem nevoie de oameni falsi in factiune.

Sal pa!

NOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEE

buNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIII

NEEEEEEEEEE VVVVVVVVEDDDDDDDDDDDEMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE LLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAA WAAAAAAAAAAAAR

Neatza.

Dupa recrutarile pe care o sa le facem in weekend o sa fim din nou 40 in factiune si o sa ne revenim. Cine vrea sa plece, sa plece. N-o sa se roage nimeni de voi. N-am nevoie de oameni care desi fac 2-1 la war, un scor intergalactic de bun, nu asculta.

Ne vedem diseara la war.

Salut, am vazut ca ati umplut topicul de demisii desi unii aveti la interests "Southern pimps". Urat ceea ce faceti, daca va puneti chestiile alea acolo pai ramaneti aici si ajutati, nu va dati demisiile la prima cearta sau la primul turf pierdut.

#Maine sper sa rezolv si eu cu pc-ul,, succes.

Imi place cum gandesti daniel. Cand ma astepatam mai putin, acestia m-au tradat. Ne-au lasat pt niste "tovarasi" care iti faceau posturi sau te jigneau in toate felurile doar pentru ca ai plecat se la ei.

Mi s-a luat de oameni ca astia. Iti vine sa-ti arunci pcu pe geam si sa nu ma.joci samp in viata ta cand vezi ca esti inconjurat doar de niste falsi.

In weekend vom face niste recrutari. O sa discutam mai multe in game despre ele.

Iar o sa ne stingem usor usor pentru ca toti lasa mafia.la greu

Pierdem 1-2-3, gata ne dam demisia ca doar e la Moda sau ne ducem in alte factiuni unde suntem platiti cu bani pe clienti doar pt ca dam.magie la war.

Sper ca duminica aceasta sa nu existe absenti la sedinta. Vom avea.multe de stabilit. Vom dezbate multe lucruri.

Noapte buna.

• Nick-ul tau: Daniell.
  • Nick-ul celui reclamat: Toxic.
  • Descriere: Limbaj.
  • Martori: Dumnezeu.
  • Dovezi (ScrenShot): http://imgur.com/Z4RXn3x
  • Alte precizari: Daca o ardeti aiurea, o ardem si noi.

AGHGAHGHAGHAHGAHGAH MOR

POST CA A ZIS ,,FUCK''

Copii de 14 ani care isi manifesta frustrarile in mediul online.

Penbililor.

Edited by JustThink

Sunt singuru' care n-are nicio treaba daca pierdem sau castigam turfuri? :))

Singuru' lucru care ma deranjeaza e ca joc de placere si niste copchii cu grave afectiuni mentale imi strica placerea de a juca, dar unii o iau prea in serios.

Ma rog, azi ies la 18 si o sa ne organizam bine inca de la primul war. pwps <3

Voi chiar nu vă săturați nici după ce v-a spus liderul să încetați cu astfel de prostii?

Voi închide topicul. Dacă după ce-l redeschide continuați cu așa ceva veți primi sancțiuni atât pe forum cât și în joc. Spuneți despre alții că sunt copii și penibili, dar aici se întâmplă exact ceea ce spuneți voi despre ceilalți.

Topic redeschis. Aveti grija ce discutati. Nu ne intereseaza alte ganguri.

Daca mai vad vreun post ce nu are legatura cu pimps, veti fi sanctionati in game, dar si pe forum.

Nu va panicati ca am pierdut turfs. Ne vom reveni saptamana viitoare.Daca cei noi nu se vor prezenta luni la war , vor fi demisi

Vreau sa vad luni 30+ de membrii.

Vom discuta foarte multe la sedinta.

Va pup. Ne auzim in game.

In sfarsit imi permit si eu sa postez aici. Imi venea de 3-4 zile sa postez, dar riscam...

M-am intors unde imi place mai mult :> Vad ce perioada naspa are Southern Pimps, sper sa o ridicam cat mai curand. Cand erati si voi aproape sa luati LV-ul, ramasesera RDT cu un turf, si n-ati reusit, m-am ofticat rau.

Evilash va pupaaa. :))

In sfarsit imi permit si eu sa postez aici. Imi venea de 3-4 zile sa postez, dar riscam...

M-am intors unde imi place mai mult :> Vad ce perioada naspa are Southern Pimps, sper sa o ridicam cat mai curand. Cand erati si voi aproape sa luati LV-ul, ramasesera RDT cu un turf, si n-ati reusit, m-am ofticat rau.

Evilash va pupaaa. :))

Welcome.

De astazi ma intitulez GIGOLO(5)

bafta!