Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Rusine ! Nu se poate asa ceva. Din 36 sau 37, doar 20 sa fiti on. Chiar daca lipsesc, am acces la tot. Sper ca mai e sa va mobilizati ca altfel trecem la sanctiuni mult mai dure. Pierdem aiurea rau de tot. Rank 4-5, iar nu va implicati? Iar nu-i indrumati pe zona? Vad ca vreti rank 3, ok. Maine aveti rank 3. Nu se poate asa ceva. Sa munceaca doar unu, iar voi sa stati de fraguri. Daca jusy/eu am acolo, pai acolo sa fiti

Rabk 4-5 sunteti.obligati sa ii aduceti pe zona

Unde e liber etc. Unde zice think. Nu faceti spam si altele. Ascultati ca o sa fie de bine. Doar prin munca o sa aveti sansa la.lider, nu doar ca aveti rank 5.

Bizon, nu trebuie sa-ti bati joc de attack. Pana nu o sa avem 20 turfs+, hq rdt nu o sa fie atacat. Terminati cu astea ca e de rau. Dati attack.pe zonele.pe care le.putem.luam

Cat despre restu, am.spus.mai sus. Sper ca maine sa fie altceva

Noapte buna.

Greseli gramatice scuzate, scris de pe telefon.

Bă..... Chiar nu știu ce a fost cu inactivitatea asta, astăzi a fost o zi chiar aiurea atât la Scoala cât si pe joc, sper ca mâine totul sa se schimbe in bine. O seara buna.

Bine v-am gasit si bine v-am regasit pe unii dintre voi. De astazi vom fi colegi, sper sa ne intelegem cat mai bine si sa nu fie discutii intre noi.

Eu acum ma bag la Counter Strike si dupa la somn, vorbim dimineata daca sunteti on.

Rusine ! Nu se poate asa ceva. Din 36 sau 37, doar 20 sa fiti on. Chiar daca lipsesc, am acces la tot. Sper ca mai e sa va mobilizati ca altfel trecem la sanctiuni mult mai dure. Pierdem aiurea rau de tot. Rank 4-5, iar nu va implicati? Iar nu-i indrumati pe zona? Vad ca vreti rank 3, ok. Maine aveti rank 3. Nu se poate asa ceva. Sa munceaca doar unu, iar voi sa stati de fraguri. Daca jusy/eu am acolo, pai acolo sa fiti

Rabk 4-5 sunteti.obligati sa ii aduceti pe zona

Unde e liber etc. Unde zice think. Nu faceti spam si altele. Ascultati ca o sa fie de bine. Doar prin munca o sa aveti sansa la.lider, nu doar ca aveti rank 5.

Bizon, nu trebuie sa-ti bati joc de attack. Pana nu o sa avem 20 turfs+, hq rdt nu o sa fie atacat. Terminati cu astea ca e de rau. Dati attack.pe zonele.pe care le.putem.luam

Cat despre restu, am.spus.mai sus. Sper ca maine sa fie altceva

Noapte buna.

Greseli gramatice scuzate, scris de pe telefon.

Imi bat joc?

Vrei sa iti aduc aminte cand spuneai ''Toti rank 4+ sunt coordonatori",eu vreau sa ajut si sariti in capul meu,poi ma jur ma ca nu mai scot un sunet pe /f,de astazi inainte nu ma mai intereseaza de nimic,puteti sa fiti si rank 32,nu ma intereseaza de nimeni si nimic,cand sunt luat la misto si alte faze!Se uita vremurile in care eram ''prieteni'' si saream unul pentru altul...ce sa mai ne-am ajuns acum si suntem smecheri...Aceste cuvinte nu sunt din rautate,dar cand vad atata suferinta si atata inganfare imi ies din fire.

Va salut!