Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sunteti chiar nesimtiti. NU STITI SA FACETI CE ZIC EU?

CE DRACU, PE JUST IL DOARE IN CUR. SE JOACA LOL CA DOAR NA, LASA-I PE PROSTI. EU MA JOC LOL.

CHIAR M-ATI ENERVAT. CAND ZIC LA HQ PAI TOTI.LA HQ. VA TOT AMAN CU FWURILE. ULTImul wAR MI-A PUS CAPAC.

Vad ca va doare in cur. Rank 4+. Am vazut ce va implicati si aveti pretentii la sublider/lider. Lasa, nu o sa pupati nimic. Ori va bagati mintile in cap, ori incheiem prietenia. Nu o sa-mi mai pese de nimic cum nici voua nu va pasa. M-ati dezamagit total..sa va fie rusine. Pentru seara asta, de vineri.pana duminica aveti antrenament. Aveti o singura sansa! Sa luam maine lvul sau cel putin 2 turfs din 3.

NOATPT BUNa.

Topic closed. Asa am facut si data trecuta Cand mai aveam de luat un turfs.Nu mai vreau.

Edited by South Pimp LuNg

Bine D-le LuNg :)) Faza cu: "sa va fie rusine" e cea mai tare :))) O sa luam LV-ul, ai doar rabdare, nu e chiar asa usor, ti.am mai zis.

Hai Noapte Buna Pimps! [Teroare].

@, Daca tot zici ca bagam aim, o sa-i dau PM lui Kelton sa-ti dea admin ca doar meriti. Iti dorec tot binele din lume sa iei admin si sa stai cu recon pe noi 2 ore ca sa ne 'prinzi'. Atunci cand pierzi, e normal ca-ti acuzi adversarii de coduri, ca doar asa suntem cu totii. Eu zic sa-ti vezi de ale tale si sa nu ne mai aduci numele in topicul de discutii al tau. Mai intai, uita-te la tine in factiune si dupa iti dau voie sa comentezi. Nu vreau sa incepem iar cu certurile si cu topicuri inchise ca nu a dat NIMENI in voi ca sunteti codati.

In alta ordine de idei, vreau ca in seara asta sa luam cel putin 2 teritorii. Vreau sa ASCULTATI SI FACEM O TREABA BUNA. NU-mi pasa, daca iesiti din cuvantul unui rank4+, sunteti demisi.

Ne auzim.

Ce pot spune, am aim. =))

@ Edit: Nu cred ca ati avut 90% din LV. Ma faci sa rad =)))))))))). Ati avut maxim 12 turfs, asa ca poti sa nu mai minti PS, AI rupt mapa San Andreas de pe perete? =))

Cuxu9vm.png@@SiSu cu S, Nu te inteleg de ce ai aplicat. Astept explicatie prin PM

Succes pimps. Sunteti niste nesimtiti. Cand castigam, o ardeti toti in mistorui si batjocura. Ei bine, spper sa fiti fericiti.voi renunta la lider. Nu cred ca o sa exista vreun lider care sa va permita atatea.

Succes. Nu mainzic nimic.

Cand esti bun, esti.luat de prost. Chiar nu pot tasta fwarn id, nu ma simt bine cand dau.....

In fine..succes

Cand esti bun, esti.luat de prost. Chiar nu pot tasta fwarn id, nu ma simt bine cand dau.....

In fine..succes

Salut. Nu am mai postat pe aici, dar o fac acum. Mergi la somn si nu lua o decizie la nervi. Deciziile se iau la '" rece "... Intr-adevar ai fost luat peste picior , dar daca nu acorzi factionwarn, niciodata nu o sa fii respectat si punctul tau de vedere nu va fii luat in serios...Am iesit si eu ! Noapte buna

Salut. Nu am mai postat pe aici, dar o fac acum. Mergi la somn si nu lua o decizie la nervi. Deciziile se iau la '" rece "... Intr-adevar ai fost luat peste picior , dar daca nu acorzi factionwarn, niciodata nu o sa fii respectat si punctul tau de vedere nu va fii luat in serios...Am iesit si eu ! Noapte buna

Ia intreaba.l pe LuNg de cand i.am zis sa sanctioneze 2-3 sa ii vezi atunci pe restu, respect, ca deaia e lider si sanctiuni! Dar degeaba ii zici. Noapte Buna!:)

Succes pimps. Sunteti niste nesimtiti. Cand castigam, o ardeti toti in mistorui si batjocura. Ei bine, spper sa fiti fericiti.voi renunta la lider. Nu cred ca o sa exista vreun lider care sa va permita atatea.

Succes. Nu mainzic nimic.

Nu are rost.

Uninvite si se rezolva.

Nu are rost sa iti faci nervi aiurea pentru cativa " smecheri ".

Oricum ultimul cuvant este al tau.

Noapte Buna. Sper sa fie mai bine maine. ( fara certuri )

E usor.pentru voi sa spuneti. E foarte greu din postura mea.

Hai culcati-va, ca a fost o gluma. Jur ca o sa ma schimb, dar chestia e ca ma gandesc la.consecinte.

Eu zic sa uitam certurile din seara asta si sa ne bucuram de castigurile de azi.

Va lovecesc

:*

Dute ba ca asa faci mereu lung, iti dau un suc pe samp, te scot la un Jizzy si ti.a trecut..IA MASURI FRATE CU TOTI daca vrei si iti doresti o mafie respectuasa si bine organizata. Daca dai mereu vina pe ceilalti, inseamna ca tu nu stii ce e organizare!