Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

http://postimg.org/image/6ves8k23t/

Ca de fiecare data..am ajuns la.conluzia ca mai mult de 23 turfs nu putem. Degeaba urlu la voi pe f. Degeaba dau fwuri ca nu va intereseaza. Imi pare rau, dar daca continuati asa o sa ne despartim. O sa ma retrag din lumea gangurilor.

Per total, a fost bine azi. Nu am pierdut. Felicitari.wekendul.asta o sa avem multe de pus la punct. Ori ne dedicam toti si ascultam cu toiii si jucam uniti, ori plecam toti si lasam factiunea. Am incercat sa luam LV-UL de 3 ori, dar de 3 ori am dat gres. Sper ca saptamana viitoare sa fie altfel..sa ne intelegem.ca.oamenii si sa nu ajungem la poza de mai sus.

Va las sa trageti singuri niste concluzii si sa va schimbati.

Succes.

http://postimg.org/image/6ves8k23t/

Ca de fiecare data..am ajuns la.conluzia ca mai mult de 23 turfs nu putem. Degeaba urlu la voi pe f. Degeaba dau fwuri ca nu va intereseaza. Imi pare rau, dar daca continuati asa o sa ne despartim. O sa ma retrag din lumea gangurilor.

Per total, a fost bine azi. Nu am pierdut. Felicitari.wekendul.asta o sa avem multe de pus la punct. Ori ne dedicam toti si ascultam cu toiii si jucam uniti, ori plecam toti si lasam factiunea. Am incercat sa luam LV-UL de 3 ori, dar de 3 ori am dat gres. Sper ca saptamana viitoare sa fie altfel..sa ne intelegem.ca.oamenii si sa nu ajungem la poza de mai sus.

Va las sa trageti singuri niste concluzii si sa va schimbati.

Succes.

Numai eu sa iau FW? Asa e frumos. $@LP@

27.03.2014 21:26 HRS.[sEF] Received FactionWarn 27.03.2014 21:24 Rough17 Received FactionWarn 27.03.2014 21:24 Basty98 Received FactionWarn 27.03.2014 20:48 costel28_rapid Received FactionWarn 27.03.2014 20:42 BiZoN.[sEF] Received FactionWarn 27.03.2014 20:28 Marynyk. Received FactionWarn 27.03.2014 20:08 oTheLo Received FactionWarn 26.03.2014 21:41 Toxic. Received FactionWarn 26.03.2014 20:32 Lucenzo Received FactionWarn 26.03.2014 15:31 Marynyk. Received FactionWarn

Poate dupa asta o sa intelegeti ca nimeni nu e mai presus in factiunea asta.

Faci bine, esti rasplatit. Faci de capu' tau, esti sanctionat.

Sper ca ati iesit din stadiul de ,,10 din 38 in linie la HQ''

#Neatza.

Clar baieti..

Am auzit ca ati luat in LS ceva. Felicitari.

LV cum este?

Revin si eu imediat :D mi-a schimbat placa grafica si trebuie sa mi-l trimita :*

Stam foarte prost mai avem 18 teritori :(

Edited by HRS

@, Care 18, nobule? Ca avem 21

@, AV- alte cuvinte nu stii sa scrii?

@@rizEaa, Av - alte cuvinte nu stii sa scrii?

@, AV- ALTE CUvinte nu stii sa scrii?

Ultima data cand va iert

Edited by South Pimp LuNg

O zi pe tusa nu strica. Rau de tot s-a ajuns cu serveru'. Cred o ca sa ma retrag. Mi-a ajuns. Dupa 2 ani si ceva fara sa iau ban, ma trezesc cu ban dintr-o prostie. Putea foarte frumos sa fie adminul care a dat accept si sa ii dea ajail ca sa nu ma mai enervez degeaba.

Jocul asta a ajuns prea de tot. S-au dus vremurile frumoase. Daca o sa raman fara lider, aici se incheie cariera mea in Southern Pimps. Va iubesc pe toti. Am avut coborasuri dar si urcusuri. Am fost una dintre cele mai bune mafii, am fost mereu pe primele locuri.

# Mai multe, data viitoare.