Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Duceţi-vă mă pe stadion şi certaţi-vă acolo pe galerii / joc de echipă. :))

Noapte bună am plecat şi eu la somn, mâine nu avem war, este suspendat, foarte bine, deabia pot să mă uit şi eu la meci.

Ne auzim mâine.

Neata!

Acum m-am trezit si eu, ne vedem mai tarziu in joc.

@@SiSu cu S, nu stiu daca sunt suspendate azi war-urile. Scurt a zis ca joi-luni-marti sunt suspendate si Kelton a zis luni-marti-miercuri-joi.

Vad ca kelton a suspendat warurile pe toata saptamana. Dupa certuri aprinse la discutii lideri, eu azi nu voi da attack chit ca vom.vi atacati. Pierdem 2 turfs, dar nu conteaza. Am dovedit ce trebuia sa dovedim. Pup

Nu uitati ca la ora 13 sa va duceti la hq medici.

Edited by South Pimp LuNg

Vad ca kelton a suspendat warurile pe toata saptamana. Dupa certuri aprinse la discutii lideri, eu azi nu voi da attack chit ca vom.vi atacati. Pierdem 2 turfs, dar nu conteaza. Am dovedit ce trebuia sa dovedim. Pup

Nu uitati ca la ora 13 sa va duceti la hq medici.

Si de ce sa nu dai atac ? ce e astazi ? saptamana viitoare inteleg na dar astazi?

Nu dau pentru ca este steaua-dinamo. Nu sta nimeni cu voi la war si decat sa am 15 on la war ca sa ma enervez, mai bine nu.

Da-i ma acolo ca oricum dai in LS acolo nu e asa mare stres daca pierdem,in plus sigur o sa ne atace cineva in LV si daca n-o sa avem waruri 4/4 n-o sa intre lumea si o sa pierdem turf si in LV aiurea.

@, frumoaza poza. Astia din galeria stelei stau si fac poze la galeria noatra :)).

Astia din PCH, nu pleaca toti organizati? Parca se organiza plecarea in Stefan cel Mare...