Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cum sa suferi ma ca ma faci cu combat/tec si eu cu deagle =))))) by andreilolzaa, ai de viata mea e grava treaba =)),daca ajung la rank 4 te lasi de samp copile ;),vai de viata ta.

Azi am fost mai putini decat ei la ambele waruri e bine ca am castigat macar 1 puteam sa le pierdem amandoua la ce activtate am avut :-J,recuperam maine(sper).

Noapte buna.

@, Ma pun acum pe treaba, sa vezi cum vin la war.

Sper ca a fost doar O ZI, DACA CONTINUATI CU INACTIVITATEA SI SA VA DOARA IN FUND DE FACTIUNE, PUTETI SA VA DATI DEMISIA. V-AM MAI SPUS SI VA REPET, NU AM NEVOIE DE INACTIVI CA VOI, MAI BINE MERG LA WAR CU CEI DE LVL 10 CARE STIU CA-S ACTIVI DECAT SA VENITI VOI.

Suntem asa de slabi incat nu stim sa mentinem o zona , inactivitatea predomina factiunea si nu-mi place. Cum eu imi fac timp sa vin, asa va faceti si voi, acum, voi da sanctiunile.

Edited by South Pimp LuNg

Cand dau eu report ca are unu desync le ia 30 min sa accepte,pana atunci curata ala tot turful...si eu ca m-am dus sa iau un pahar cu apa , nici 3 minute, am luat kick...mna ce sa mai zici..Sper sa recuperam maine....1 turf nu e atat de mult..

@,

NU ma doare lung.

Dar uite ca am avut problema stupida cu serveru.

La el loco la ora 20:00 au luat 30 crash pe turf

Sunt activi mereu, azi a avut fite sper sa nu fie si maine.

Edited by SiSu cu S

Salutare, de astăzi sunt noul vostru coleg. Am participat acum la waruri şi m-am descurcat binişor cred.. nu am mai fost la un war din vara lu' 2013 aşa că o să îmi trebuiască puţin timp să mă obişnuiesc din nou. Sper să ne înţelegem bine!

• Maine, 28.04.2014, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veti fi sanctionati !

Sper sa bagati la cap seara asta si sa nu mai fiti inactivi ca schimb foaia radical cu voi, mi s-a luat sa vad nepasare in factiune. Daca pierdem , nu trebuie sa dati [/Q] sa ramanem in -. Da unu q la 21:30, altu pe la 21:35 si uite asa ramanem cu 20 on, 8 pe zona. Ce mama naibii faceti de nu veniti pe zona? Am decis, maine, nu voi veni la war, stau sa va pazesc sa vad ce faceti voi, o sa stau numai cu fraps on, si cine a depasit 5m de unde am zis eu are FW, cine nu face ce zic eu, o are promisa. Succes.

Topic closed pana maine. :topic_closed:

O sa-mi fie dor de tot. DE TOT. Spamu' lu' lung de la waruri, scandarile cu daniel impotriva stelei, cantecele pe /f, de LV MOV, de nabii de tantu coffe si asu <3. De zync care omoara 3 singur, de padr3 si show, cei mai nabi rank 5. Lucenzo cel mai aimer rank 5, teo codat si injuraturile lui, blood si filmuletele lui(poate mai iesim la o bere printr-un weekend :)), calderon si elemental inactivii si nabii la arme dar baieti adevarati, evilspeh nab si slab la lol, imarius si venator codati(cate waruri ne-ati ajutat, multumesc), newlife baiat de caracter. Multumesc Anded pentru sansa acordata. Pe ceilalti nu am apucat sa va cunosc atat de bine. Multumesc tuturor!

Veni, vidi, vici!

http://postimg.org/gallery/31onnploi/

@, Esti de treaba, tii cu Dinamo si asculti rap. Mai mult de atat ce sa ceri?

Imi pare rau, voiam sa te vad lider aici, dar un nou sublider, o noua factiune, o noua provocare. Ai fost un sublider in adevaratul sens al cuvantului.

Pastram legatura, era sa uit: FCD in ADN

https://www.youtube.com/watch?v=tsv4bZzU_gI

O sa-mi fie dor de tot. DE TOT. Spamu' lu' lung de la waruri, scandarile cu daniel impotriva stelei, cantecele pe /f, de LV MOV, de nabii de tantu coffe si asu <3. De zync care omoara 3 singur, de padr3 si show, cei mai nabi rank 5. Lucenzo cel mai aimer rank 5, teo codat si injuraturile lui, blood si filmuletele lui(poate mai iesim la o bere printr-un weekend :)), calderon si elemental inactivii si nabii la arme dar baieti adevarati, evilspeh nab si slab la lol, imarius si venator codati(cate waruri ne-ati ajutat, multumesc), newlife baiat de caracter. Multumesc Anded pentru sansa acordata. Pe ceilalti nu am apucat sa va cunosc atat de bine. Multumesc tuturor!

Veni, vidi, vici!

Pacat ba, pacat ca pleci. Foarte tare sublider, si acum tin mint sedinta aia tinuta de tine :)). Te pup. :*

Veni, vidi, vici!

Mult succes si cu Vietnamese...sper sa reusiti sa faceti ce am facut si noi in LV...la inceput ne-am mai certat noi dar per total a fost foarte bine :D Tinem legatura

In seara asta trebuie sa recuperam o zona...nu e asa mult...ne descurcam| :D...dar problema e sa nu pierdem altele:))

Edited by South Padr3

• Maine, 28.04.2014, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veti fi sanctionati !

Sper sa bagati la cap seara asta si sa nu mai fiti inactivi ca schimb foaia radical cu voi, mi s-a luat sa vad nepasare in factiune. Daca pierdem , nu trebuie sa dati [/Q] sa ramanem in -. Da unu q la 21:30, altu pe la 21:35 si uite asa ramanem cu 20 on, 8 pe zona. Ce mama naibii faceti de nu veniti pe zona? Am decis, maine, nu voi veni la war, stau sa va pazesc sa vad ce faceti voi, o sa stau numai cu fraps on, si cine a depasit 5m de unde am zis eu are FW, cine nu face ce zic eu, o are promisa. Succes.

Topic closed pana maine. :topic_closed:

@, nu ne-am cunoscut prea bine dar pareai un baiat de nota 10, pacat ca ai plecat. Iti doresc mult succes cu noua functie!

Neata baieti!

Stiti cumva daca avem maine war-uri?

Edited by 4FS MrAndrew

@, nu ne-am cunoscut prea bine dar pareai un baiat de nota 10, pacat ca ai plecat. Iti doresc mult succes cu noua functie!

Neata baieti!

Stiti cumva daca avem maine war-uri?

Normal ca avem...

Veni, vidi, vici!

Clar....bafta in continuare ba Think ;)

Salut, abia am ajuns si eu acasa, 4 zile libereeeeeeeeeeeeeeeeee, ohohohohohoohohoh <3

Veni, vidi, vici!

Bafta JustThink,nu voi uita niciodata primul FW al meu pe SAMP,l-am luat din cauza ta.Bafta si iti doresc tot ceea ce iti doresti tu.Pacat,este o pierdere destul de mare...

... imi pare bine ca v-am cunoscut. Eu pun aici "punct" capitolului "SA:MP" din viata mea... joc SA:MP de prea mult timp, am fost prin atatea comunitatii, una n-am intalnit mai frumoasa si mai stransa ca B-ZONE. Majoritatea prietenilor mei s-au lasat, iar cei care mai joaca sunt inactivi... la toti ne vine randu'. Daca vreti sa pastrati legatura cu mine add skype: bloodrkrse.

Remember my name!

Edited by PATRiOT

@@PATRiOT, Bafta mai departe.

Hmm, am batut TSAR BRATVA PE HQ FOARTE LEJER SI INCEPEM SA NU MAI ASCULTAM? Sa facem ce vrem noi ca doar ne doare in cur de factiunea asta? Inca o seara ca asta si am plecat, poate ca cine va veni in locul meu, va va motiva sa veniti la war si sa stati pana la ora 22:00 pana cand se termina eventul. Deja incepem sa pierdem si nu-mi place. Ori ne mobilizam cu totii, ori lasam factiunea sa se duca pe apa sambetei. Cum si eu imi sacrific timpul liber pentru a veni la war si voi vi-l sacrificati pentru a veni. Maine e 1 MAI, dar FACETI BINE SA VENITI LA WAR CA NU MAI VREAU SA VAD 25 ON SI 5 PE ZONA. Inteleg ca ala vine cu DESYNC pe zona si ne omoara pe toti ca doar asa e frumos, dar nu trebuie sa ne batem joc si sa nu venim pe zona . Nu mai stati dupa heli ca ma enervati. Veniti pe zona cat de repede puteti ca sa ne descurcam. Deja am inceput cu sanctiunile si mai am de daT.

TOPIC CLOSED . DACA MAINE NU VAD 30 DE MEMBRII ON, e jale mare. Vreau sa castigam 3/4. Succes.

AVIZ AMATORILOR :

• Maine, 1.05.2014, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veti fi sanctionati !
  • De asemenea, cine nu a fost prezent la cel putin 3 WARURI, are factionwarn.

:topic_closed:

# Inactivitatea predomina factiunea si neseriozitatea, asta o voi schimba in weekend.

30.04.2014 22:24 Schultz Received FactionWarn 30.04.2014 22:24 kNr Received FactionWarn 30.04.2014 22:24 Turok Received FactionWarn 30.04.2014 22:21 Ou[T]SiDe Received FactionWarn 30.04.2014 21:46 [uS]Deuce. Received FactionWarn

Maine, vom schimba multe in factiune, la hq va sta padr3 si va va urmari CE FACETI DE NU VENITI PE ZONA, iar eu voi sta pe zona , cine nu este in zona in care ma aflu eu, are fw. De asemenea, padr3 va da find pe toti membrii, cine nu e pe zona sau cine nu e la hq, are fw. Tind sa cred ca nu ganditi.

Noapte buna.

Buna dimineata, astazi avem waruri, prin urmare, cine nu se va prezenta, va fii sanctionat cu factionwarn.

Astazi, cine nu e prezent la 3/4 wars, are fw.ATENTIE, WARURILE INCEP LA ORA 20:00, NU 20:15, 20:22, CINE NU E IN LINIE LA 19:45 CU JOB ARMS DEALER ARE FACTIONWARN.

Uitati warurile din aceasta zi.

IUrbRkw.png

Clanul official TLG dupa RPG2 va ureaza un 1 Mai fericit!