Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Care e problema ta cu ce scriu eu in topicul meu de discutii? Fac ce vreau eu, abuzarule de desync, cand stii ca ai desync, nu vii ca un nesimtit in noi si ne omori pe toti. Cred ca vi s-a urcat la cap turful castigat. Deja o dai in altele si ne suparam.

Eu iau atitudine, nu ca voi, fara turfs luni de zile. Succes lagare. Vezi sa nu plesnesti tu de la atata culoare MOV in LV.

Edited by South Pimp LuNg

Si gangul southern pimps iti ureaza un REPORT frumos alaturi de celelalte puncte de warn. Fie ca aceste puncte sa-ti umple stomacul cu vitaminele lor.

Ne auzim mai incolo. Nu uitati de waruri.

Am inceput sa fiu mai activ , sa vin la toata war-urile , ieri de la 21:00 sau 21:30 , am mers decat eu cu lung si zync , restu fac misto nu? , astazi o sa stau numa pe voi sa vad cine e AFK la hq , vad ca nu va pasa ..... ziceti ca na , nu ne face lung nimic , o sa vedeti astazi , imi pare rau ca muncesc cu inca 2 sau 3 , si restu isi bat joc de LuNg si de restu care vin , daca voi nu vreti sa-l ajuta-ti pe lung il ajut eu , nu conteaza ca fac uneori + sau - dar macar e bunu` simt , si respectu` fata de el , hai sa fim activi toti si sa nu stam pe la hq AFK , sau cu heli ala stati sa ajungeti pe zona 10 ani , eu am adus heli in factiune ca sa ajut , sa mergem mai repede la war , dar eu aseara m-am rugat de voi sa urcati in el ? cand muream si ma urcam in heli cu cine sa ma duc?? cu nimeni , decat eu singur de nebun , am inceput sa-mi pese , pt ca nu imi bat joc cum fac altii , aseara am fost cu lung pe skype am urlat am facut degeaba ..... voi tot afk stati , am luat pastila de cap la cat am urlat dar voi na .... stiu ca uni poate va pasa dar uni 0 % le pasa , sper ca o sa intelege-ti ceva din ce v-am spus si inca ceva , Facem pentru noi nu pentru altu , e ca o ``FAMILIE`` si trebuie sa ne ajutam !

# Ne vedem la war !

Edited by TanTu MSS

N-ai cu cine ma,si-a facut noliferu de Ciccio mafie de noliferi si aia e,sunt prastie la arme dar sunt 35+ la fiecare war ce sa le faci ca te bat cu punctele de pe zona nu cu armele,vai s'amar de viata lor.Oricum mai mult de 2 turfuri nu pupa cum se indeparteaza de HQ nu mai castiga nimic doar alea 2 zone ii salveaza ca au doar de iesit din HQ si deja au facut punct pe zona :-J,halal mafie.

Edited by NewLife

N-ai cu cine ma,si-a facut noliferu de Ciccio mafie de noliferi si aia e,sunt prastie la arme dar sunt 35+ la fiecare war ce sa le faci ca te bat cu punctele de pe zona nu cu armele,vai s'amar de viata lor.Oricum mai mult de 2 turfuri nu pupa cum se indeparteaza de HQ nu mai castiga nimic doar alea 2 zone ii salveaza ca au doar de iesit din HQ si deja au facut punct pe zona :-J,halal mafie.

+1 sal. castigati cu rdt ca o sa ne mobilizam noi cu Bratva.