Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Voi reveni cu un post mai tarziu pentru ramas bun, asta este. Altii sunt iertati pentru orice, iar eu sanctionat. Misto nu?

Ii dadusem PM lui royce imediat si tot sunt sanctionat. Mi-este clar

Voi reveni cu un post mai tarziu pentru ramas bun, asta este. Altii sunt iertati pentru orice, iar eu sanctionat. Misto nu?Ii dadusem PM lui royce imediat si tot sunt sanctionat. Mi-este clar

Ce p, wtf, cum ba... nu inteleg unde iti este liderul baa?

Ce dreq s-a intamplat?

Ba si la padr3 ce s-a intamplat? ( GG SHOW ) padr3 nab ce ai facut?

Edited by SiSu cu S

@R A Z V A N Y S nu e nici un deranj, buzica a dat dovada de ceva opus fata de ce mi s-a explicat mie cand am fost invitat acolo, ciccio pararea mea despre factiunea ta este una cu totul opusa acum. Tot respectul pentru lider dar restul NU.

Nu ma supara daca veizi acest post sau nu.

DM pe bratva :D ( cand revin si eu )

Edited by SiSu cu S

Cel mai important lucru acum e sa nu plecati din factiune,orice va veni ca lider...mai stati pana cand se alege liderul+pana cand se va acomoda...cel mai nasol e la inceput ,si nu conteaza cine vine lider,nu vreau ca Southern Pimps sa piarda LV-ul

Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat..... si-a pierdut muuult timp in joc sa realizeze ceva... si uite ca vin 2-3 putoi dinastia cu post.. asta e... Mult succes baieti si noului lider care o sa vina!

Diseara sa fiti on, intru si eu

Imi pare rau de tine :* ai grija ce faci si sper sa intri tot in Pimps, daca ia lucenzo sper sa te ia tot pe tine sublider daca merge :* pwp.

Scuzati-ma ca postez aici.

# Ba si am vazut aseara ca l-ai demis pe copilu ala fara sa raspunzi la reclamatii...

Eram sigur ca se gaseste un nab sa-ti faca post la lider :-J

HATERS va rup cand va prind va tin in posturi pentru asta.

Ne vedem la wars.. Nab sper sa revii cat mai repede in pimps..

Salutare,back de la scoala.

Ce face ura asta din om...ce sa le ceri frate atat pot si ei,doar niste copii cu viitoru-n punga,din asta traiesc,sa faca rau altora.

Haideti in game sa le aratam ca-i batem si fara lider.

Nu trebuie sa lasati gangul la greu pentru ca orice lider nou are nevoie de oameni pe care sa se bazeze si sa-l ajute sa se integreze in colectivul nostru. LuNg, imi esti prieten, dar daca un jucator isi depune demisia si sunt plangeri active in care el este implicat, esti obligat sa raspunzi mai intai la reclamatii, sa iasa curat din factiune, fiindca membrul respectiv trebuia dat afara cu 3 FW(10/60FP). Ca si in cazul politistilor care si-au depus demisia si peste putin timp au confiscat licente/materiale si au fost dati afara cu 60FP + blacklist in departamente. In fine, vorbele nu-si au rostul. Acum facem doar killuri, fara organizare. :)) Te astept diseara! :*