Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Avem 3 lideri :XCum merge la waruri?Va descurcati?Astept cu nerabdare sa vaad cine ia lider.

Noua ne spui,eu astept de moarte sa vad cine ia lider.Sper sa fie un player experimentat s bun la arme,sa ne ajute si mental dar si fizic

Heh. Cine o sa ia lider daca nu o sa fie putin mai dur, o sa fie luat de prost si nu o sa rezolve nimic ca lider. :*

Proasta zi de war-uri azi.. Nu inteleg ce a fost cu unii din voi.. nici nu ati venit la war.. Cu RDT daca castigam war-url luam si eu best cu 13... aveam 17-4 nu m-ati lasat sa ma bucur si eu odata :))

Eu ma bag la somn, vorbim maine.

Neata. Am scos fpul. Sunt gata sa intru, asta depinde de lider. Eu tot sper sa fie cine doresc eu :)).

Ne auzim. Inca nu-mi iau ramas bun :)).

Ps: cine e pe bl bratva? Lung e =]]

Ba am avut dreptul sa propun.

Cum se face ca niciun pasnic nu mai face post? Nu e ciudat? Cum nu mai sunt lider cum nu se mai fac posturi. Mi-e scarba.de ciccio si de factiunea lui

Care 20 de membrii ma? :)) 20 pe members poate. La war am fost 12-15 insi.

Saptamana asta a fost una dintre cele mai bune perioade ale mele intr-un gang :)) mi-am batut recordu la scorul general pe o saptamana :))

Ne auzim in game. Astept si eu cu nerabadare sa vad cine primeste lider. :D

Astazi 16.05.2014 ,intre orele 20:00-22:00 sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu se poate prezenta ,sa faca o cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat,altfel va fi sanctionat!
Today ,16.05.2014 between 20:00-22:00 you have to be ONLINE for the wars. Who can't come to the wars should make a Pass request with a good reason ,if not you will be punished!

NU ACCEPT INVOIRI DOAR PT CAZURI EXTREME

Maine e vineri, nu avem waruri!

I-am rupt si in 10 oameni. Felicitari tuturor!

Ne auzim maine.

Nu mai posta cata vreme nu mai esti membru. Am inteles ca ai fost lider nu stiu cata vreme, dar ai fost. Nu ma vezi pe mine postand la GSB, Verdant sau PD.

Edited by Royce