Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta evil,pacat ca plecati toti cand dati de greu,bafta si tie musiqq,si pa la toti,m-am saturat de unii oameni cu doua fete.

Musiqq,despre tine nu e asa mare vorba dar de restul,imi pare rau ca sunteti asa,dati-va demisiile toti,ce mai asteptati ca fraierii sa ajutati mafia,plecati la tsar,ca au inceput sa cucereasca teritorii.

E treaba voastra ce faceti, e doar un joc si ar trebui sa va distrati in primul rand....restul e cancan.

Succes celor care au plecat :*

Buna dimiiiiiii!

Edited by Costelfcrb

Pe multi i-a afectat decizia liderul de a aduce alt om sublider(intr-un fel e normal, fiind prieteni..oricine ar fi facut la fel) si nu din factiune, dar ar fi trebuit sa se gandeasta si la viitorul gangului ;) cam asta e motivul pentru care multi au decis sa plece... asta este mergem inainte, o fi bine sau rau continuam sa rulam...

Deh.. Acum am ajuns şi eu de la liceu.

Merg să mănânc şi eu ceva, intru prin game puţin şi ies afară.
Baftă.

Vorba lu` Blade "Voi sunteţi obişnuiţi doar să câştigaţi şi când daţi de greu plecaţi toţi."

Cius.

@, Mă bucur că nu ți-a intrat pe o ureche și ți-a ieșit pe cealaltă ceea ce am discutat.

O să facem o serie de modificări ce țin statisticile legate de war-uri. Mai multe o să aflați la ședință.

Nu e nicio problema, asa e la inceput..pleaca toti..dar o sa vina alti membrii lafel de activi si poate si mai buni...o sa pierdem o perioada de timp pentru ca nu prea avem rank-uri mari...dar ne revenim :D

Nu e nicio problema, asa e la inceput..pleaca toti..dar o sa vina alti membrii lafel de activi si poate si mai buni...o sa pierdem o perioada de timp pentru ca nu prea avem rank-uri mari...dar ne revenim :D

Zici ca pierdem timp....dar il pierdem aiurea, tu trebuia sa tii de membrii aia cu rank mare, asa ar fi fost normal... rank 3,4,5 nu se merita sa-i pierzi ;) dupa ce au stat atata timp in factiunea asta, treaba ta, daca asa constientizezi lucrurile e numai si numai problema ta...

Daca ati fi stiut sa taceti din gura cand era cazul, nu se mai ajungea aici. Ne-am incheiat treaba in Pimps, avand in vedere ca eu aveam interdictie, dar totusi, am intrat. Multi membrii au stat ca i-am rugat eu,am plecat, au plecat si ei.

Va salut. Pup musiq, costel.