Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ba ce tare in gura e legic asta X(

cik la postu lu mercury

"lam lasat sa ma omoare ca stiam ca e nab ca dak era din 2 gl in omoram"...ce rambo se crede asta :))

din pacate si eu voi face acelasi pacat ca si gRs =))

plec la liceu :)) ne vedem la 7:30 :-? api... tocmai pe la 9-10 pup samp :(( ~102.gif:)) mami lui de liceu 8-| prima ora biologie (I am dead) :)) apoi ultima sport (zici ca nu ne oboseau celelalte 5 ore destul)

Pa aLL :)) ne auzim ... diseara :(

in tot deauna am iubit Familia Aceeasta zisA

<:-P
Paterno
! si va respect in tot deauna ! SI CHIar daca nu mai este leader don Florinacyo chiar daca nu mai este leader al respect ma invatat si el multe lucruri caare nu le stiam si mereu am respect pentru el ! sPER ca intr-o buna zi sa revina unde asi doreste adika sa devina iar Don este unul dintre cei mai buni dupa mine ! si imi pare foarte rau ca nu mai este el leaderul famili Paterno sper sa avety grija de voi si al salut si pe noul leader Razvan ! si sa conduca si el bine paterno sper sa domine tot la fel cum a dominat pana akuma in totdeauna o sa am respect pentru acceasta familie chiar daca nu mai sunt in ea tot tin la ea
;)
Bafta all in continuare m-am simtit bine in
Paterno
alaturi de colegi care au f
ost poate unii au mai ramas
:P
sper sa va intelegeti bine la fel cum erati si iniante Respec
t pentru
Florinacyo
si Don
Razvan

Multumim riv3r , aperciem acest lucru.As vrea sa va rog sa aruncati cate o privire din cand in cand pe la toate topic-urile sectiuni,sunt foarte multe chesti interesante si folositoare , de aceea au si fost facute , pentru ca factiunea sa capete mai multa importanta si valoare,deci aruncati o privire prin toate topic-urile , nu zilnic ..macar odata pe saptamana si tot e bine.

si sper cand imi voi termina treaba si imi voi face pc sa ma primiti inapoi in Paterno :) o sa incerk si alte mafii ! dar cel mai mult mi-a plakut paterno una din cele mai bune mafii ! :D .. sper sa o tineti la fel in continuare Bafta ! all ! :(( nu imi merge pc si nu pot juca samp !

HAI sa iii spunem Bun Venit noului nostru Leade LeBron :)) ........................ e dragutz numele ;)

Dragut dragut :>

Ps : lam vazut pe la 50 =))))))))))))))))))))))))))