Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata SP! Ne auzim in game.

Ba fratilor sylvyu are 20 de ani nu ca noi (14/15/16/17). Cand el se juca jocuri cu arme noi ne uitam la alti care aveau net. Nu mai fiti asa. Baiatu le are cu armele. Avem destui admini care pot sesiza un cod.

ON: 20 rp lv up si 10k... putea sa dea mai mult de 10k..... Dar totusi e bine. Ne auzim in game

@, Neata. Pai nu se confisca. Eu aveam vreo 195 km/h si nu mi-a luat permisul.

Ce faceti? Plictiseala mare... Padr3 nabu se distreaza in vacanta cine stie pe unde o fi, poate la mare si noi stam ca prostii pe samp..

Edited by AsU SEX

@, Ai dreptate, mereu trebuie sa fie un conflict, nu stiu de ce trebuie mereu sa va certati. Daca trage mai bine ca tine care-i problema...

@@SiSu cu S, Au dreptate si Asu si Rayze.. Prea ne ardem intre noi pe la spate. Nu e frumos,trebuie sa fim uniti si sa ne ajutam.

PROPUN: Orice jignire/amenintare/gluma proaste/injurie sa fie sanctionata cu amenda de MINIM 10k sau FW(in functie de caz).

Nu vreau sa ma luati drept sifon,sau altceva. Eu doar imi spun parerea. Nu am dat nu dai si nici nu o sa dau PM. Zic eu da nu fac,la nervi.. sunt om.

Asa,cred ca vom scapa de jigniri/amenintari/glume proaste/injurii etc.

@@SiSu cu S, Sisule cu S ti-am dat mention deoarece asta este o propunere si cum tu esti mana dreapta a lui Padr3 ai un + in fata mea.

Bun acum sa spun si parerea mea: Alo lume ! Voi incurajati codurile ? Pai vreau si eu sa cucerim LV dar decat sa fim aia cu toate turfurile si cu toti codatii prefer sa ii batem cinstit si sa ajungem undeva sus pe calea cea buna. Va vaitati dc sunt codati in RDT dar voi ce credeti ca daca noi luam mai multi codati ca ei castigam? Asa e castigam turfuri dar pierdem ceva ce e mai important, Respectul tatica ! Nu te mai vaita problema nu era ca ma face la arme ca si musiqq ma face si lung ma face si sisu ma face si nu i-am facut niciodata codati oare de ce ? Pentru ca sa vazut clar ca ma bat cinstit nu cu coduri ca sylvyu, faptul ca l-am demascat e altceva. Voi nu stiti cand era sylvyu in RDT si ne jignea gangul in fiecare zi ? Ati ajuns sa jucati mana in mana cu aia care va jignea pentru ca au un cod si castigati un amarat de turf ? Unde e frumusetea jocului cand il strica un prost cu un program? Vreti sa scapati de codatii din RDT ? Pai si cu ai nostrii ce facem ganditiva daca erati in RDT/Bratva ce ar fi zis ei? Vrem sa scapam de codatii din pimps, ei punand problema altfel ma-ti facut pe mine oaia neagra doar pentru ca am dat afara acel codat ? Pai frate lucrati si munciti daca vreti sa castigati nu va bazati pe coduri acum nu pot sa cred cat de praf sunteti sa stati dupa un codat sa va ia un turf... pe langa asta voi vreti sa puteti bate RDT dar nu putem ca au coade ? si ce ati zis? : Hai sa aducem coade mai bune ca ale lor. Nu, nu copii ganditi si voi nu poti invinge in halul asta. Hai sa le aratam ca noi suntem cinstiti si buni si castigam warurile pe merit nu pe coade.

Respect pentru toti cei din Gang care nu agreeaza coadele. Va plangeti ca nu raspund adminii la report sa scape de codati dar voua va e greu sa ii filmati pe altii dar pe ai vostrii nu ii vedeti? Viti seriosi sunteti patetici si comentati Asule. Nu vad rostu acestui comentariu deoarece tu esti un om bun si nu te-am vazut cu coade dc vrei sa te asociezi cu ei?

@, Ba copile tu esti lovit la cap ? Ce ai facut ma tu ? Ce ai demascat ma ? Ce tot sustii atat ca am eu cod ? Ai fost tu la mine in calculator de bagi mana in foc ? Invata dracu sa tragi si apoi comenteaza. "Imi spun si eu parerea mea" Vai, vai! Da cine esti ma tu !?!?!? Le spui la toti ca gloantele se duc direct, nici unul pe langa, ba da tu le stii pe toate ma, dar sa tragi cu deagle nu stii.

Ti-am facut public videoclipul tau care i l-ai dat lui Kelton sa vada toti cat de pardaf esti, jalnicule.

Pentru cunostintele tale generale am fost verificat de vreo 3 ori la waruri.

Nu mai aduce nici un comentariu la adresa mea! PA.

Edited by Sylvyu Google

Pai si jackson a fost verificat de mai multe ori ca tine la waruri si sa dovedit ca a luat ban dintr-un video mic si simplu ca al meu si pe langa asta asa e nu trag bine cu deagle dar prefer sa fiu praf si sa invat sa ajung bun si o sa ajung sa fac codatii la deagle poate momentan e un vis dar prefer sa taiesc cu el decat sa bag un program ca tine care te face bun instant.

Vezi ca ma jignesti. Nu sunt bun, ci foarte bun :). Nu stau sa-ti mai explic nimic. Acum hai fugi la Kelton si zi sa ma baneze, mai plangi putin la el.

Bafta mai departe , esti un baiat de treaba .

Chiar daca ai folosit sau nu coduri, dar macar cand nu sunt war-uri esti un baiat de nota 10 .

Imi pare rau ca pleci .

@, Scuza-ma, dar esti prost tare. Am spus ca puteam sa am si speed, asa ceva nu se face. Totusi eram colegi, gestul conteaza. Dar tu vorbesti mult. Pacat ca mult si prost. Am speed, wall, aim, no-recoil. Am de toate. Vrei si tu ? Iti dau 3/3 la orice ora. Cu asa tantalai ca tine cu skin din desene cum sa nu iti dau 3/3 ? Fanu' meu te pup.

Edited by Sylvyu Google

Sall, ce mai faceti?

Sylviu si allen , nu va mai certati aiurea :) sunteti colegi .. Ar trebui sa va respectati unul pe altul nu sa va certati ca nabi :l

Sall, ce mai faceti?

Sylviu si allen , nu va mai certati aiurea :) sunteti colegi .. Ar trebui sa va respectati unul pe altul nu sa va certati ca nabi :l

Imi cer scuze ca postez aici dar daca voi ziceti ca sylviu google nu e codat e grav:)).

Daca e el asa mare talent de ce nu se filmeaza la un war ceva cand da 3/3 mereu?Simplu,pentru ca rupe codu...Dar na daca pe unii atat ii duce capu sa joace cu un cod e problema lor.

Bafta Southern Pimps!

Amigo desi nu ai voie sa postezi aici cred ca se vede foarte bine norecoilu lui in videoclipul meu in minul 3:00 la ak pana la sfarsit deci nu cred ca poti trage de la distanta asta cu ak glont dupa glont fara sa lasi timp intre trageti pana fixezi tinta.

@@Amigo, Ce hidos esti. M-ai facut sa cad de pe scaun :)))! Te-am rupt la paintball si vii si tu aici si zici ca am cod :). Copile, dupa ce ca abea se misca serverul la orele warurilor din cauza playerilor multi, tu vrei sa mai dau si drumul la bandicam sa ma misc in poze nu ?

Ce ai zis ? Hai sa zic si eu ca are cod, cu cat zicem mai multi asta cu atat creste sansa de banare. Esti tare, ai un os.

Ma, da de ce toata lumea cand vrea sa faca o conversatie vine si posteaza la Southern Pimps - Discutii ? =))