Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta pimps-ilor, nu va lasati batuti, aratati ca luptati, pierdeti dar macar jucati corect. Nu va lasati infranti de codatii de RDT. Si ce daca au LV-ul? Au castigat ceva dar au pierdut ce e mai important si anume RESPECTUL, nu au fost demni sa-l castige spre deosebire de noi. Noi am pierdut LV-ul dar am castigat ce e mai important, stiti voie ce e. Nu va da-ti batuti ca brazilia cu germania. Sa nu aratati frica. Lasa-tii sa se dea cat vor de mari. O sa-si dea ei seama mai tarziu ce au pierdut.

Padr3, SiSu, musiQQ, Sniper89, Mikeyoto, Skipper, Florance, si ceilalti ati castigat respectul meu si va vreau tot binele din lume. Sper sa nu ma uitati niciodata, sa raman meru in inima voastra asa cum voi face si eu. Bafta PIMPS. Nu uitati, ascultati de rank mare ca si el a ascultat la randul lui si are experienta. Numai bine PIMPS. <3

Mi-a facut placere Pimps,acest fiind ultimul meu post aici,vreau sa va spun ca a fost visul meu sa intru in Southern Pimps,si acesta s-a indeplinit.Este un gang frumos cu un lider exceptional si un sublider de treaba.Bafta,si poate..si un LV mov.Respect Southern Pimps.

@@Skipper,Si eu mor de cald :) asta e.. n-avem ce face

Mai stau si eu putin si ma bag la somn

Nb :)

@Maxim SEF ia nu te mai uita tu aici, de cate ori intru in topicul asta iti vad numele jos.

Vedeti-va de codurile voastre si nu va mai uitati aici.

Edit:Curand o sa pun si eu demisia, eventual o sa ma las de samp

Nu mai suport sa-mi fac atatia nervi pentru niste patratele colorate din cauza lagului ala imputit si din cauza codatilor

Cand ai nevoie de ceva, toti iti intorc spatele/nu te baga in seama/spun ca sunt ocupati cand de fapt fac wank toata ziua.

Ma enerveaza si jocu asta .. pac intru in joc e lag grafica aia abea de vezi ceva ca nu e clara deloc efectele alea fac lag m-am saturat

Pentru codati: Ia mai dati-va in morti vostri de saracii nu aveti loc de noi pe server?

Baga-mi-as ceva in voi pentru voi e distractiv nu?Daca voi nu aveati coduri si altii erau full coduri cum era ?

Mai mult numai comentez eventual o sa iau warn

Sniper va pwpa

Pentru pimps/cei de pe skype: Nu o sa uit gestul, cand am nevoie de ceva nu ma bagati in seama/spuneti ca aveti treaba etc

Voi cand mi-ati cerut ajutor eu asa am facut ma?Sa va fie rusine

Cand ati avut voi nevoie de ceva si nu v-am ajutat ma?cand?

Sniper va pwpa vad ca nu prea aveti loc de mine pe server

Edited by rTn Sniper89