Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu trebuie să fiți chiar așa .. Credeți-mă, cu sau fără Laurence noi oricum câștigam WAR-urile. De ce ? Că de data asta eram pregătiți 100%. Țin să precizez că un singur membru nu face toată echipa.. chit că e codat sau nu. Cum ați și zic „ un codat sau dus, mai sunt alții ” . Ați văzut că și cu acei codați noi totuși am câștigat cele 4 WAR-uri de astăzi. Sper să fim la fel de pregătiți și la WAR-urile ce vor urma, și ca într-o bună zi să dominăm Las Venturasul. Noi doar tre' să ascultăm de rank 4+ și totul va fi bine.

Remember The Stracci Family!

@@sTARJkE, Nu conteaza pe ce cot esti,eu nu o sa te consider niciodata coleg,prieten,amic,,, nu de la acest cont ci de la contul din FBI.

Felicitari tuturor pentru war-urile de azi. A liat laurence helperul ban? :))))))))) ba sincer urinez pe mine :))))

Nu te cunosc si nu cred ca am vorbit niciodata cu tine, lamureste-ma si pe mine de ce nu m-ai considera coleg sau amic, ti-am facut ceva? Nu ma supar ca nu vorbesti cu mine, chiar nu ma intereseaza nimic despre tine, doar vreau sa stiu de ce esti suparat pe mine.

Edited by sTARJkE

Seara bună.

E bine că astâzi am câştigat 4/4 sper să se facă dreptate la cererea mea de unban şi să fiu dreptăţit, nu am avut absolut nimic, sunt foarte multe buguri, cei care doriţi să vedeţi bugurile respective le puteţi vizualiza la cererea mea de unban.

Neaţa şi noapte bună mă pun la somn. Uitaţi-vă la unii penibili de prin LV, pierd câteva turfuri şi se dau cu capul de monitor. Au pierdut 4 turfuri şi noi suntem cei mai mari codaţi :)), ei au avut 10 banaţi pentru coduri într-o luna, 10. Tot noi suntem codaţii. Sfatul meu pentru voi e să nu-i băgaţi în seamă, oftica e mare. Le mai pică 2-3 codaţi şi nu îşi mai ţin nici HQ-ul.