Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sper ca cei pe care i-am propus sa fie pe lista si unul dintre ei sa duca factiunea mai departe ! VA UREZ SUCCES !

REMEMBER PIMP BOSS FIRU98[VIP] !

mă mai iubești?

da ba, cat noi drq pierdem la war voi stati pe forum, frumos.

@, Multumesc mult pentru sansa acordata, ne auzim pe /c.

@, Imi cer scuze ca postez aici #noreport please. O sa incep cu inceputu prin care o sa-ti amintesc ca ai fost un lider exceptional, imi cer mii de scuze cand eram n0b si iti dadeam /sms ca sa imi dai rank. Scuza-ma pentru toate fazele care nu trebuia sa le spun, ai fost si inca esti un prieten foarte bun.Sper ca candva undeva ne vom mai vedea in game.Succes in continuare. Te pwp Andutz #REMEMBER ANDUTZ #REMEMBER FIRU

Firule, eu as vrea sa-ti multumesc can mi-ai fost lider, ai frost in exemplu ca lider pentru mine. Eh, dar totusi... Nu trebuie sa trec la discursurile emotionante, tu vei ramane aici in factiune, ceea ce este un lucru bun, can poti face ce ai facut pe perioada cand air fost lider , nu chair tot acelasi, dar in mare parte,da... Mie chair mi-a placut perioada pasta cat timp air fost lider. Bafta!

Azi avem un singur war pe HQ, cine nu e on sa-l protejam are fw, daca nu puteti ajunge faceti o invoire pe un motiv bine intemeiat.

@, Multa bafta si tie ciumi!

Edited by BoTa

Vedeti ca eu nu o sa fiu azi acasa asa ca ascultati de bota si rank 4 pentru a castiga. Cand ajung acasa sper sa nu va ca ne-a luat RDT hq-ul. Succes la war.

Edited by LeoRO

Felicitari Ionut, sunt bucuros ca un prieten pe care il cunosc de cand m-am apucat de server a primit aceasta functie, bravo frate. Imi pare rau ca nu ai putut intra in uS, eh..stii tu.. Sper sa te ocupi de aceasta functie cu cea mai mare responsabilitate. As dori sa revin si eu in gang, cine stie.. Inca odata, GG bro ;) ;) ;)

No report plzzz

Edited by South Walevski