Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neața tuturor. Ieri fiind topicul închis nu am avut cum să postez aici dar o fac acum.

De ieri eu sunt noul vostru coleg. Sper să ne înțelegem cât mai bine. Sunt newbie la war-uri deoarece Southern Pimps este primul gang din care fac parte. Degeaba am experiență în arme dacă la war-uri sunt praf .. :))

Pot să zic că după primele 2 war-uri din cele 3 m-am trezit puțin și mi-am revenit .. Am făcut 0-8 și 0-5 ... :| Era şi normal pentru primele war-uri din viața mea, la al 3-lea însă am făcut 4-5 :) Tot scor cu minus dar primele kill-uri ;)

Dar oricum, nu toți ne-am născut învățați, toți am fost niște newbie la primele noastre war-uri și am învățat ușor ușor pe parcurs, acum eu sunt în ipostaza acelui newbie. :))

Deja a început să îmi placă și sper să învăț cât mai multe. Luați-mă numa ușor că mă descurc eu.

Mersi @ pentru șansa acordată, apreciez. :)

Ne auzim în game pentru war-urile de astăzi. Sper ca azi să mă descurc mai bine... Să îi rupeeem!!!! :*

Edited by Botys Ghytza

@, da ba frate, lasa sa ma ia in fiecare zi la teste, eu nu am ce ascunde, dar asta e deja penibil, sa nu cauti, sa nu gasesti si sa dai ban :|

Vaa salut, sunt la tara beau un COTNARI cu Pepsi cu un tovaras din copilarie, calmi n-o sa stau chiar o saptamana aici dar am pus asa ca sa fiu sigur, am de baut mult in seara asta asa ca am luat bacul beauuu de fericire baftaa la waruri!!!!

este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Voi nu intelegeti? in special tu KingTM si restul bine inteles.

PS: Maine doresc activitate maxima pentru a castiga 4/4 cine nu e prezent la 12:50 in hq va fi grav.

Edited by BoTa

Baieti, va urez succes azi la war, sper sa luati 4/4, eu din pacate raman inca banat, pana imi raspunde Kelton la cererea de unban mi se termina banul, asta e. @, daca il vezi cumva ON pe Kelton, adui aminte drq ca sunt si cereri de unban, sa mor io, stau deja 3 zile banat aiurea :|

Felicitari pentru warurile din aceasta dupamiaza! Maine dupa cum se vede avem war pe HQ RDT deci ne trebuie cel putin 30 de membrii on asa ca nu o sa acceptam multe invoiri si incercati sa ajungeti toti .Sper sa ii batem si sa profitam de aceasta ocazie (ei sunt 26 in factiune deci ar trebui sa ii batem lejer).Sa avem bafta!

Edited by PimP Vladuttzz VIP

Salut tuturor. Vreau sa va felicit pentru warurile de astazi. Ne-am descurcat excelent si am reusit sa ajungem pe locul 2 in /top :D Dupa 3 zile in primul meu gang am facut si eu primul scor pe +, 3-2. Am avut ceva ghinion.. In primul war aveam 4-1 dar am pierdut tec-urile si am ajuns la 4-4... Sper sa progresez tot mai mult si sper ca in maxim 1-2 saptamani sa am un best :) Ne auzim maine in game pentru waruri.

Felicitari pentru astazi, am jucat cam prost in primele 2 war`uri dar la ultimele mi`am revenit si am reusit sa iau si un best. Mine trebuie neaparat sa castigam Banca si sa ne aparam HQ. Ma gandesc ca pe HQ RDT momentan nu avem sanse foarte mari, chiar daca ei trec printr`o perioada nefavorabila, totusi este pe HQ`ul lor. Maine nu ajung la war`uri asa ca aveti grija ce faceti. PWP :*

Nu va mai felicitati ba atata ca n-am realizat nimic INCA,i-am batut numeric asta a fost tot.

Maine nu stiu daca ajung la waruri ca tre' sa-mi fac dosaru pt facultate si am de umblat toata ziua,deci va urez bafta pe maine,aveti grija ce faceti.

A pai bine ca toti dati cu felicitari, dar vreti sa va scuzati ca nu ajungeti maine la waruri. Jmen mentalitate :)) Felicitari pentru cele 4 victorii de astazi si pentru cele 2 atacuri.

Edited by Wladyslaw

@@Botys Ghytza, Boss, nu mai face asta, nu te mai lauda ca ai avut 3-2, e penibila situatia asta. Nici Zana SveNKinG nu se lauda aici ca ia best intr-una. :))

Nu mai faceti atatea invoiri, vreti sa luam Lv dar faceti ''spam'' in topicul ''Invoiri,,

Edited by RusEN