Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru baietii mei din SP , care sunt valoare : BoTa , Sven , Vlad , NewLife , Piscot , Coto sef mafiot , Drunkard , prodan , si restu ca nu va stiu pe toti .

Apreciez ca îmi recunoști valoarea, dar nu ascult manele :))

Salut.

Ce bine ca ne-a revenit topicu`.

Felicitari pentru war-urile de vineri, n-am avut cand sa va zic.

Tot asa si coloram LV-ul in MOV, incercati sa faceti cat mai putine invoiri aiurea si intrati la war.

Salut.

Ce bine ca ne-a revenit topicu`.

Felicitari pentru war-urile de vineri, n-am avut cand sa va zic.

Tot asa si coloram LV-ul in MOV, incercati sa faceti cat mai putine invoiri aiurea si intrati la war.

Lv îl luam acum sigur, nu prea avem adversar pe măsură. Din păcate săptămâna viitoare o sa lipsim mult eu, NewLife și restul care mai trebuie sa aplice la facultate, dar după o sa fiu pe aici.

Welcome celor noi

Maine avem 3/4 waruri.Trebuie castigate toate cele 3 waruri si mai aleg attack-urile pentru a urca in top.Sky te astept alaturi de noi!

Ce prostie, attackurile sunt tocmai când nu pot eu sa vin. Oricum am inactivitate săptămâna asta.

@@Drunkard VIP, Primeste un AV pentru spam in topicul cu discutii.

Citeste regulamentul: - este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Maine vreau sa va vad in numar cat mai mare in hq la ora 13:20.

@, chiar te-ai pus pe sanctionat, nu gluma.

@, bun venit! Sper sa te acomodezi repede si sa facem treaba buna toti.

Maine avem 3/3. Hai sa mai coloram in mov putin orasul acesta!

Bun venit tuturor celor noi, cum i-am spus si lui Sorin, sper sa va acomodati si sa facem treaba buna.

Bun venit noilor pesti! Sper sa facem treaba buna si sa luam cat mai multe orase (ca LV-ul e ca si luat, nici nu se mai pune prob.).

Maine incercati sa fiti cat mai multi la war-uri, macar 30... Data trecuta am pierdut cu RDT pe Bank LV din cauza inferioritatii pe [/members], asa ca va rog sa nu faceti spam in topicul de invoiri. :)

Welcome celor noi! Ma bucur ca am ajuns 41/41 in factiune, maine trebuie sa fim in numar cat mai mare la waruri ca sa castigam. Aveti grija la ce vorbiti pe /f ca sunt multe lichele care va pandesc si care asteapta sa gresiti. Sven, ramai baros la noi macar pana luam LV-ul, avem nevoie de un sublider ca tine.

Welcome celor noi, insfarsit am atins si noi numarul maxim de membrii, sper sa fiti in numar cat mai mare azi in hq pentru a putea castiga toate warurile.Ceaw ne auzim in game.

Mdea,degeaba am atins numarul de 40 membri daca avem pe putin 10 care fac minus la fiecare war...primul war n-aveam voie sa-l pierdem tinand cont ca am fost aproape dublu decat ei,imi pare rau ca n-am ajuns si eu mai devreme si am venit pe terminate ca le rupeam fasurile cu tot cu coadele lor,ca am prins boala pe ei ca pana si lideru rupe coadele,dar nu-i nimic am eu ac de cojocu lor,hai sper ca pe maine sa fim mai multi,bafta.

Salutare! Bun venit celor noi! Cat mai activi si la cat mai multe besturi!

@@Cristina, vreau sa te felicit pentru evidenta, in sfarsit poate mai scoatem sau trezim anumiti membrii care nu prea acorda interesul necesar acestei mafii.

Maine 3 wars, hai sa luam 3/3, fara rambo ca azi, cei care se simt.

Deci de maine incolo vom avea waruri foarte departe de HQ-ul nostru si foarte aproape de HQ-ul adversarilor daca faceti ce ati facut AZI la waruri nu vom lua LV-ul nici la pastele cailor, pe scurt am nevoie de membri activi si ascultatori daca nu veti fi sanctionati cu FW.

Absent la 1/4 - amendă 500$.
Absent la 2/4 - avertisment verbal.
Absent la 3/4 - avertisment verbal + amendă 1.000$.
Absent la 4/4 - faction warn.

Amenzile neplătite în 24 de ore duc la sancționarea cu un faction warn.
ATENTIE: Dacă facțiunea are într-o zi mai puțin de 4 waruri și absentați la waruri veți fi sancționați cu faction warn.

PS: De acuma evidenta va fi facuta zilnic si veti fi sanctionati zilnic chiar daca warurile sunt castigate.

Maine vom aveam din nou 3 waruri si voi sanctiona drastic.

Edited by BoTa

@@Drunkard VIP, Primeste un AV pentru spam in topicul cu discutii.

Citeste regulamentul: - este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Maine vreau sa va vad in numar cat mai mare in hq la ora 13:20.

Ba, de ce nu ați atacat încă un turf brava, vad ca nu e atacat.