Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bai, imi place totusi cum suna "codu` lui naga". Poltergeist, esti fenomenal, ma jur =))

Of of, codatu` de mine, uite cum ofer datele la admin in mai putin de 1 minut si nu primesc ban, pare rau pentru tine :(http://imgur.com/Vca2ne3

@@v8 BlasT KIA, lasa-l pe Biz in pace, macar el ne-a dezvaluit adevaratul mister.

Ala e admin ma ? =)) Confirm si eu cele spuse de Biz,unii dintre noi dam chiar si cate 2-3 euro ca sa ii suplinim pe aia de nu isi permit. Vindem droage pe la colturi de bloc, trimitem fetele pe treaba in germania, dam bani cu camata. Mafia style,ma intelegi ?

Wrong topic, nu-mi bat capul

Bate fruntea de buric =)) (glumesc)

S-au suparat printesele ... fiecare are bulanu sau ghinionu lui deci pana la urma ceea ce s-a intamplat cu Beyond a fost ghinion si ceea ce se intampla in momentul de fata cu GSB e bulan... asta e adevaru

@@SniPeRS, Hai ca ai fost cireasa de pe tort si seara asta =)))))))), pai daca m-as putea bate si eu cu cativa de aici cred ca as face-o in unele momente cu toate ca m-as gandi de 2 ori inainte, ca totusi e un joc, insa unii chiar merita batuti ca sunt niste jeguri de oameni virtual cel putin, dar cred ca si in realitate (unii).

PS: Da ce firma de paza recruteaza ma bajeti sub 50 kg ?

Edited by AIM NewLife

@@AT RaduMamii Tin minte si asta cand era AnDeD lider la GSB .

Nici bine nu intrasem in factiune si deja gata . Vroiati jumatate din factiune sa va luati la bataie neaparat cu mine . Tu parca nu vroiai dar era unu Kennon sau numai stiu cum avea numele si inca vreo 5-6 ..

Nu i-am amenintat pe nici unu ca intru peste ei in casa ..

Bine eu m-am trezit cu vreo 3 la mine in curte cand aveam parinti plecati in vacanta o saptamana .. Sti au asteptat un moment sa fiu eu singur acasa .

Si ce era sa sun eu la politie ? Nici nu se punea problema .

Am fugit repede si am dat drumu la caini si iate la bataie cu ei .. M-au vazut vecini pe acolo ca faceam scandal . Eu n-aveam nici o treaba sa sun la politie .. Eram intre ei acolo si dale pumni in gura si in suflet .

Si cu cheia tubulara i-am luat putin si cu alte unelte .. Pe la picioare ca naiba in cap de le dateam cu ea il spargeam ...

@@AT RaduMamii Tin minte si asta cand era AnDeD lider la GSB .

Nici bine nu intrasem in factiune si deja gata . Vroiati jumatate din factiune sa va luati la bataie neaparat cu mine . Tu parca nu vroiai dar era unu Kennon sau numai stiu cum avea numele si inca vreo 5-6 ..

Nu i-am amenintat pe nici unu ca intru peste ei in casa ..

Bine eu m-am trezit cu vreo 3 la mine in curte cand aveam parinti plecati in vacanta o saptamana .. Sti au asteptat un moment sa fiu eu singur acasa .

Si ce era sa sun eu la politie ? Nici nu se punea problema .

Am fugit repede si am dat drumu la caini si iate la bataie cu ei .. M-au vazut vecini pe acolo ca faceam scandal . Eu n-aveam nici o treaba sa sun la politie .. Eram intre ei acolo si dale pumni in gura si in suflet .

Si cu cheia tubulara i-am luat putin si cu alte unelte .. Pe la picioare ca naiba in cap de le dateam cu ea il spargeam ...

Esti fenomenal, smr:))))

@@SniPeRS Da ma frate,ziceai ceva ca te inseala gagica'ta cu unu,ai pandit'o tu si l'ai ginit pe fraier si cica voiai sa iei niste baieti si sa intri peste el in casa . Ceva de genu =))

Atunci eu lu aia i-am spus ca am niste treaba si l-am pus pe un baiat din aparatori sa se uite dupa ea .. I-am zis ca ii dau vreo 20 lei pt treaba asta si a acceptat ..

Imi spunea prin telefon ce si cum si unde ..

Si eu mai luasem pe inca un prieten si ne-am pus pe cap niste cagule ca sa nu ne recunoasca aia cumva .

Dupa ce s-au dus ei intr-un loc mai retras de populatie , ei cum ar veni erau la noi cu spatele ( ala in stanga si ea in dreapta ) .

Si ala l-a luat gramada pe amantu lu aia si l-a dus deoparte de ea si eu de asemenea pe partea dreapta am luat-o pe aia de sold si i-am pus mana la gura si am dus-o dupa un bloc .

Vezi deci unu pe o parte si altul pe alta parte .

Edited by SniPeRS

Va certati ca prostii. Chiar dacă Gsb au avut mai multi banati pentru coduri in acel moment de dominatie verdant,nu au luat wipe pentru ca nu aveau reușite. Singurele waruri pe care le aveau erau pe hq si cu toate ca primeau ban n jucatori nu aveau de ce sa ia wipe. In schimb,vdt au primit datorita performantei iar acele banuri au ajutat gangul sa cucerească turfurile.

Cat despre posturile lui biz de mai sus, sunt doar ironice pentru a rade de voi si de va facr sa credeti ca se dau bani pt a nu lua ban la fel cum ati crezut ca v2 nu exista cand a mărturisit asta renko. Era normal sa zica ca nu exista, altfel si ar fi dat in gat clientii.

Blast , calm ca diseara o sa piarda 2/2 :)).

Ps: oamenii din old zew, 2015 adica, sunt fratii mei si mereu am sa le iau apararea. Ca sa elimin orice critica, eu am plecat din gsb datorita unor certuri cu snr aparute din cauza unor cârpe. Bafta.

Edited by LuNg ZEW

Defapt, ca tot nu am avut ocazia sa spun pe forum treaba asta, wipe la Verdant s-a dat pe pupincureala (sal SKY), nicidecum pe donatii sau alte asemenea. Decizia de a da wipe a luat-o Kelton in urma citirii unui PM trimis de catre SKY care incepea asa "Patroane, in ultimul timp au luat nu stiu cati ban...", "Se poate rezolva cumva sa ia wipe?", "Sefule, a mai luat X ban....", etc. Nu imi mai amintesc exact formularea, dar oricum asta e ideea, Coke si Beyond stiu despre ce vorbesc. Nu a dat nimeni bani ca sa nu fie ei banati sau sa fiti voi banati sau alte asemenea.

Oricum, banatii din Verdant de cand era Beyond lider (daca tot a venit vorba) abia isi scoteau plusul si au primit ban pentru loguri comune/refuz teste pt ca nu-i mergeau lui Hutsway programele, cu sau fara ei (adica cu altii in locul lor) tot aia era, doar ca au aparut suferintele care nu sunt in stare sa faca + la war, dar vezi doamne ei cred ca sunt in stare sa faca diferenta intre un codat si un jucator bun. Ba, ma lasi? =))))))))

Eu am plecat din gsb datorita unor certuri cu snr aparute din cauza unor cârpe.

Concluzia: Esti o carpa, salllllllllllllllll! :*:P

@, bn, sefule. Astept FW ca am postat. :D

Edited by pHeNOMz0r

@, Pai Sky ala cred ca a facut "Facultatea de pupat in cur" la zi desigur, daca ala nu e expert atunci cin' sa fie, no? Si da ma si pe mine ma amuza cel mai tare cand vad un codat ca vine sa vorbeasca despre alti codati =)), sunt fan.

@@AIM NewLife,La ala toti sunt Codati =)))) Pentru ca el, tine mousele pe unitate si de acolo trage, logic sa-i dea astea 3/3.Are noroc cu clanu' daca nu ar fi un papa lapte pe server, nu l-ar tine nici naiba in mafie.Cu wipeu-ul din VDT, a dat vreo 200-300e lui kelton, ca na... ne dam smecheri ca avem bani, i-a ciordit de la tacsu' sa ii bage in samp, penal baiatu'