Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

FVR când am nevoie? Ieri ai dat FIX când nu trebuia, de asta ai fost sancţionat, de attack-uri nu mă plâng, de intrat în subiectul cu scorurile nu intru pentru că ies învingător fara să explic ce şi cum. Tu ca rang 5 ce faci, dai doar attack?

De când sunt lider nu te am văzut sa fi coordonat măcar puţin la war, vezi că ai o activitate slabă, nu îmi place.

Deschizi aplicatiile alea odata varule sau nu? Sa stiu ce fac

@, Parca zicea Florance ca nu se plange de attack, vezi ca daca nu dau eu ii doare undeva si nu da nimeni?Azi am avut treaba si nu am avut timp si asa am toata saptamana, imi pare rau.Numai eu dau attack

@, Am zis ca din partea ta nu ma plang de attack, cap sec ce esti.

Să vă fie ruşine. 7 Rang 4+ si nu prindeţi attack, diseară dacă nu prindeţi toţi rang 4+ la ture de HQ, 18 ture de fiecare.

Dar pune-i sa filmeze cand se dau attackurile, fa-le raport pt attack. Daca pe filmare n-au prins asta e, dar macar pe filmare se stie ca au stat la attack.

Doua atacuri prinse de sefu Manilla Maniacs!!!! De pe telefonul cu valoare aka Huawei P9 Lite. 12 ferestre cu refresh automat. Ce fain ar fi se le.am si castiga...

Edited by Manilla Maniacs

@@Costel FC RB, Tu vorbesti ba amaratule, tu ala care ai dat PM la admini cu Spawn cand injura, ai uitat de ce si-a pierdut Spawn functia, ca daca nu era un terminat ca tine poate ca inca era lider SP si era lv mov mereu.Macar ala era mai competent ca lider si avea alta alura

Tovarase, inca traiesti din trecut..... =))))))) mai iesi din casa, dezinstaleaza samp&gta si du-te sa vezi lumea ca esti foate inchis la minte, ai ajuns sa traiesti intr-un joc. :(

Singurul Spawn care a fost pe server e asta https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Spawn, "spawn" ala de care zici tu e un anonim pt mine si pt comunitatea asta. Atat am avut de zis, nu ma mai cobor la mintea ta, IQ-ul tau lasa de dorit si daca continui asa ma vei bate cu experienta. ;) #getalifebitch

Edited by Costel FC RB