Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Iti multumesc frumos Bebell pentru avatar este foarte frumos .

Baieti , se pare ca acesta va fii ultimul meu post aici , din cauza ca Don Paterno Florinacyo nu ma prea vrea in Paterno Family , mi-a dat uninvite cu FP 60/60 pe motivul : Purice le atragea atenita membrilor : "Pe /f nu este market" pe un ton ... si eu l-am intrebat " De ce este asa nesuferit ? " acesta ar fii motivul pentru care eu am iesit din Paterno Family , nu mi se pare normal mai are si admin , o sa ii raportez niste chesti lui Alin cu care Florin abuza de admin : goto degeaba si alte chesti folosite in scop personal , Bafta baieti.

Ma baiatule esti cel mai nesimtit membru pe care l-am avut , bine nu chiar cel mai nesimtit , nu-l intrece nimeni pe Mafyotul , dar sa-ti explic de ce te-am dat afara , 1 la mana faceai pe seful te credeai mai presus decat ceilalti membri,iar multi imi spuneau asta pe /w ca sa nu provoace scandal,2 la mana jingesti membri , ii faci nesuferiti , cine esti tu sa-i faci nesuferiti pe ei ? arata-mi un membru care te-a jignit pe tine si 3 la mana intodeauna vorbeai peste mine si de multe ori o faceai cand nu trebuia . Vorbeste si cu Obama si spune'i ca abuzez de admin daca asa consideri tu , de la mine ai respect 0.1% , asta pentru ca faci parte din staff-ul b-zone , in rest .. nu ma intereseaza parerea ta despre mine.

imi pare rau ca nu am putut sa ajung la sedinta mi-am fortatat calculatorul :(( maine plec la mare

florin poti sami dai si mie un torrent de unde pot lua photoshop te rog

Iti multumesc frumos Bebell pentru avatar este foarte frumos .

Baieti , se pare ca acesta va fii ultimul meu post aici , din cauza ca Don Paterno Florinacyo nu ma prea vrea in Paterno Family , mi-a dat uninvite cu FP 60/60 pe motivul : Purice le atragea atenita membrilor : "Pe /f nu este market" pe un ton ... si eu l-am intrebat " De ce este asa nesuferit ? " acesta ar fii motivul pentru care eu am iesit din Paterno Family , nu mi se pare normal mai are si admin , o sa ii raportez niste chesti lui Alin cu care Florin abuza de admin : goto degeaba si alte chesti folosite in scop personal , Bafta baieti.

Mda..e vina mea ca ai intrat aici...oricum acum mi-am dat seama ca florin a avut dreptate...vorbesti mult si prost ... si te crezi noul lethal la deagle si cand este ceva serios imediat ai lag sau ceva de genul :) imi pare bine ca ai fost dat afara...este prima oara cand spun asta despre un membru

Back de la bunikmiu :X...florin , o sa platesc 50k amenda...pt ca am avut la intarzieri la antrenament...chiar dak mi`ai dat permisiunea juma` de antrenament l`am pierdut...si asa mi se pare corect !

In rest voi ce faceti...?

# Dak tu esti vechiul TazZmAnia care a fost in NG sa`ti fie rusine , erai mai de ttreaba inainte sa te lasi...Daca nu esti tu :-J

lol ma a facut unu un event :) si eu cu ghambyt am ajuns in finala apoi a venit si xenon.. si org a zis ca el face cu xenon in echipa vs eu si ghambyt :)) si ala nu avea bani de premiu =))