Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu ar trebui sa le spunem ce se va intampla ca asa vin toti doar sa zicem sedinta ca dupa sedinta iar o sa stea afk

Bai Fratilor Florin a plecat dupa server si voua va arde de caternica ?? Luati Masuri si vorbiti cu el sa nu faca asta :( Plz

Dumnezeu' deja 9.10 si suntem 10 playeri on din paterno ..cu ce ocazie ?? cred ca azi ..vom fii 20 si maine iar 10 :))

Multumesc Paterno , ve-ti fi mereu familia mea.

.........................???????

Edited by meghy

WTF, nu pleaca nicaieri ce drq se intampla aici ? WTF !

Ba voua va arde de gluma ? Daca lipseste unu azi de la sedinta e chiar... la 15:00 poate sunteti si voi prezenti sa faceti ceva daca chiar tineti cu adevarat la totul ce este legat de aceasta mafie si de liderul ei !

Vreti pe altcineva ? Altcineva care sa se poarte nepasator cu noi ? Care sa faca sedinta Sambata si un amarat de Antrenament Duminica ? Daca vreti asa ceva duceti-va in alta parte ca noua ne place aici ! Spuneti si vi se va daca calea sa plecati si sa ne lasati ca din cauza unora multe se mai intampla... Inactivitate, nesimtire, neinteres fata de colegi si lider ? o.O se pare ca nu ai cu cine coopera, chiar nu se poate sa facem o mafie de respectat cum a fost o data ? Chiar nu sunteti in stare sa va faceti timp NICI O ORA PE ZI CA SA FITI PREZENTI LA UN AMARAT DE ANTRENAMENT ? Cand nu puteti nu puteti, faceti o cerere si se rezolva, dar voi clar abuzati de acest lucru si asta doare... Doar ca nu va putem face nimic, iar voi va bateti joc !

...mesajul nu vizeaza pe toata lumea :-J

A, si bine ati revenit Gyo, Mada ..

Ai dreptate de exemplu eu ..si multi alti 6 7 cat o fii iei ..merei sunt on ..cand suntem chemati am venit ..dao frate din 20 de membri intra 6 8 ??...sau la antrenament de cand sunt in Paterno am vazut doar MAXIM 12 membri ...asta e nesimtire ...Continuati distractia ..minunea si lumea ..se prabuseste NASOL..totusi daca iti intrat in Paterno ..nu e o mafie precum Cuneo ..asta e o mafie organizata si pusa la locul ei ..Florin si-a dat 'duhu' pentr factiunea asta ..si noi o facem de ras..( Unii dintre noi )

florinacyo, nu pleca :(! Nu iti bate joc acum de munca pe care ai facut-o ca sa ajungem in prezent si sa ridici mafia! Nici un lider nu se descurca mai bine ca tine! Toata lumea zice ca tu esti liderul perfect de mafie! Nu pleca florin ! :(