Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

deleter cand am zis de dusmani ma refeream la cei care au intrat la inamicii nostri man...u erai cuneo ;)

neatza

:( ieri zi proasta toata ziua doar eu si rzr on si florin dar afk :( sper sa mai treaca testele cativa

delete nu am cum sa ma bag la plangere pt ca nu am fost martor :(

credeam ca vrei sa postez ca team vazut membru cuneo :|:( srry

mda ne mai paraseste un membru :| asasinu a fct cerere hitman :( pf nu ma asteptam :|

din cate sa vede din ce in ce scadem :((

mai intrati si voi pe sv cand aveti timp ca ma mai ataca astia cand ma vad singur :( si aliati nu prea sunt :|

Sunt in criza de membri , nu credeam ca ma vor parasi prieteni , dar asta e mergem mai departe ma bazez acum pe rzr marius,grs si Goantza sper sa nu ma lasati si voi balta , vreau o noua echipa astept oameni care vor sa intre sa facem ceva.

Frate e criza de oameni ? sau nu sunt oameni buni ? N'aveti pe cine sa va bazati la waruri asta e :) inainte eram toti frate .. Sho0t , tEvez , Battlelord , d3l3t3r , eu , rzr , B13 , gRs ETC FRATE SI RUPEAM ! acum .. ? RZR , GRS SI FLORINACYO credeti ca fac fata ? :| Ce dreacu :-J

Eu sunt alaturi de voi la bine la greu :) ...am vzt pe cine ati amintit...ec sa zic :-J voi toti sunteti buni noi restu suntem degeba :|?

in fine nu ma int parerea lui gyo :)

frt lol aici deL pe frecventa cu voi :)) sunt Paterno :) si + ca am un proiect ptr echipa :D o sa reinviu pe cineva :)

si ce ma dak ma amintit pe mn snt jucator de elita sau ce ?:):-J stati lin toti :)

noi sa fim sanatosi ;) si akm la war eram 8 dak aia 8 sntem mereu mie imi ajunge :))

criza de membri ? nu ;) sntem perfecti astia putina organizare by florinaCICO si gata rupem tati ;)

cel mai important ... ati vazut am facut eu planu :-@ bla bla bla sa nu ma luati ca vreau sa'l inlocuiesc pe florinaCICO dar asa sunt eu ... rzr , goantza stiu ca nici pe stal1n nu'l ascultam si dadeam tot eu sfaturile :)) mda ... :) dak ma lasati pe mn sa gandesc putin facem din paterno ... si cuneo :-@ 2 mafii tari si rupem tot ... DOAR ORGANIZARE , credetima MEMBRII SUNT !!!

dak e amestecam membri si facem doua echipe ;) planul vil zic ;) facem o conf mare cv :D;)

E ziua mea :X:X sa nu utiati jizzy party :X

Care nu vine e nesimtit all Paterno sunt invitati