Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sal , da iar serv OFF :-W .. o fi iar de la host ! M-am plikti , pe ce serv jucati da-ti-mi si me ip:)) ! App cn vrea id-ul meu : " andrey_fortzo20 " aici ma gasiti !Bafta

Eu sunt bolnav nu am fost la scoala ... :)) \m/\m/

Edited by A4dr3y1i

Salut tuturor Florinacyo scuzama ca nu am mai intrat dar nu mai imi merge leptopul scuzama cand o sa intru ati dau un semn sa dam testele te rog sambata cred ca al fak ;) ..... Baietii cand o sa intru in Famyli Paterno ;) o sa va dau de baut :)) azi este ziua mea 24.02.2010 dar nu am pc si sar putea sa mil fak sambata si va dau de baut ;) !! Si inca odata scz florin :D ... nu imi merge leptopu

Multumesc Anticipat ;)

uhh... :-S la ora asta ... ? Esti de dupa-masa nu ?:( ... nasol de tine :D ...

Frate da toti luati ban pe banda rulanta ... eu n-am luat niciodata ... pana si Admbot-u m-a iertat ... n-am avut ban in viata mea si nici warn ...:)

uhh... :-S la ora asta ... ? Esti de dupa-masa nu ?:( ... nasol de tine :D ...

Frate da toti luati ban pe banda rulanta ... eu n-am luat niciodata ... pana si Admbot-u m-a iertat ... n-am avut ban in viata mea si nici warn ...:)

Scuzati ca postez, daca vrei florin imi stergi postu', dar eu am avut de vreo 40 de ori ban de la admbot si 6 warn-uri pana acum... =)) 100 % warn pe forum. Sunt tare =))