Jump to content

[B-Zone]L.O.L. 2 - Deleted Scene

Popandau
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Viorel

Gen: Comedie/ Drama

Data: 13.05.2013

Scurta prezentare: Nu scriu nimic fiindca ar fi mai lunga prezentarea decat filmul.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=cACNChKKWqg&feature=youtu.be

2Tries 2Fails. Nu ma pricep deloc la Sony Vegas si a incercat DooMaster sa ma ajute da'....nu invat in 10min. Sper ca ideea sa va amuze ( mi-a venit stand pe WC ).

Misto ideea, daca era mai lung si cu mai multe faze..., apropo Vennom vad ca te uiti pe acest topic. As dori sa-i spui lui Bobo sa-mi dea MC-TEAM logo

Edited by Ic3Box

Foarte frumoasa ideea si nici filmul nu este mai prejos. Felicitari.

Cu toate ca iti multumescmult pentru aprecieri, nu pot sa te cred. Stiu ca nu mi-a iesit deloc bine...n-a mers nici CamHack ca era in interior...

Sunt extrem de amuzante clipurile tale , tu si doom sunteti extrem de priceputi. Acesta sincer m-a dezamagit ( nu ca nu este amuzant ) , dar este mult prea scurt ! Ceva lung vrem . sa radem minute in sir ! :D

Sunt extrem de amuzante clipurile tale , tu si doom sunteti extrem de priceputi. Acesta sincer m-a dezamagit ( nu ca nu este amuzant ) , dar este mult prea scurt ! Ceva lung vrem . sa radem minute in sir ! :D

Si pe mine m-a dezamagit. Mi-a venit ideea prea repede si ca sa n-o uit am aplicat-o. As fi vrut sa fie parte din LOL 3, dar m-am grabit aiurea. Si multumesc pentru aprecieri :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.