Jump to content

LS Police Department - Legende / Legends

Teylo
 Share

Recommended Posts

• Nick: Letzgo
  • Level: 56
  • Factiune: Avispa Rifa
  • Ce doresti sa le spui: Ma bucur sa vad ca mi-a fost rasplatita munca depusa in departament prin trecerea numelui meu in aceasta lista :). Putini stiu, dar dupa ce a pierdut razvan14 liderul, si grupuletul nostru din Corleone s-a destramat, nu credeam ca voi mai gasi o factiune unde sa ma simt la fel de bine. Am incercat Taxi Cab Company, care pe vremea aia era una si mare, dar din pacate monotonia si-a spus cuvantul si nu am rezistat decat vreo 3 saptamani acolo. Cand mi-am pus demisia din taxi, amandoi, si teylo si freddy(lider taxi in acel moment) mi-au zis ca sunt un nab, dar eu am tinut-o pe a mea, si pe data de 18.02.2013 imi faceam deja treaba de om al legii. In perioada petrecuta aici, nu m-am gandit niciodata sa plec. Mi-am facut prieteni, daca simteam ca intervine monotonia ma mai duceam dupa un rober, mai la un event. Niciodata nu m-am plictisit in acest departament, si asta tin sa cred ca e meritul lui teylo. Fara el nu era departamentul ce este astazi.

Cat despre ceilalti, felicitarile mele pentru functia dobandita.

@ 5 luni nu sunt suficiente... to be contiuned :)

Teylo, sper sa te vad aici si peste un an, si peste doi, si tot asa :)). Nu te pot vedea altceva decat Chief, si nu cred ca sunt singurul care crede asta.

• Nick: mafff

• Level: 64

Factiune: Los Santos Police Departament

Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor celor de pe aceasta lista.

Nick:Prodek

Level: 65

Factiune: LSPD

Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor celor ce se afla pe aceasta lista, doar prin multa munca ati putut ajunge aici, felicitari!

Edited by Prodek

• Nick: [AIM]TibiStanciu

• Level: 46

Factiune: Los Santos Police Department

Ce doresti sa le spui: Doresc sa il felicit pe Nabz0r deoarece tocmai ce a fost adaugat pe aceasta lista. Ii multumesc pentru ca m-a ajutat in cariera mea de lider si ii urez multa bafta pe viitor!

• Nick: zNoss[VIP]

• Level: 54

Ce doresti sa le spui: Doresc sa il felicit pe Nabz0r deoarece tocmai ce a fost adaugat pe aceasta lista.Felicitari tuturor.Bafta mai departe nabz si succes.

• Nick: [AIM]ExTaZzy_16

• Level: 40+

Ce doresti sa le spui: Doresc sa il felicit pe nabz0r care tocmai a fost adaugat pe lista si pe toti cei care se afla aici, ati muncit ca sa ajungeti pe aceasta lista si meritati! Felicitari!

Edited by AIM Extazzy

• TheTom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.