lex Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Regia Roland Emmerich Cu Chiwetel Ejiofor, John Cusack Gen Actiune, Drama, SF, Thriller Tip Ecran wide Premiera in Romania 13.11.2009 2012 ar trebui sa fie un an ori al transformării spirituale mareţe, ori al apocalipsei. Calendarul mayaş pretinde că va fi un timp în care existenţa pământului va fi întoarsă cu susul in jos. Nostradamus a prevestit ciocnirea unei comete imense de Pământ în 2012, iar sfântul catolic Malahie a prevestit că în acelaşi an ultimul Papă va sosi, vestitor al Zilei Judecăţii. Avertizat de aceste previziuni, un cercetător deschide un portal într-un univers paralel şi îşi contactează replica de acolo pentru a preîntâmpina Apocalipsa. Cred ca o sa-l vizionez chiar acuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Foarte frumos lam tras si eu acuma il vizionez Link to comment Share on other sites More sharing options...
lose Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 akum il trag,dupa caracterizare pare un film pe cinste :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 un film ce merita vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Super tare filmul. Trebuie neaparat sa-l iau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzaky Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 L-am vazut si este Extraordinar !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelo Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 prea belea filmul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Se spune ca in 2012 sa fi apocalipsa. In 2012 se vor alinia toate planetele. In 2012 peste 40% din pop for muri din cauza gripei... Totul a fost prezis cica de Nostradamus. Nu stiu ce sa cred... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Am reusit sa vizionez si eu acest film . E bunicel , chiar imi place. @ Aka.Rtxx - Dupa cum vezi , fix dupa aparitia acestui film , au aparut tot felul de banuieli si minciuni , una mai mare ca cealalta. Eu zic ca nu e cazul sa crezi toate minciunile care le spun toti. In 2000 dupa cate imi aduc aminte au spus ca v-a intra o cometa in pamant si i-atane aici . In 2012 se termina calendarul unor stramosi . Deci , nu e cazul sa va faceti griji , nu v-a exista nici un sfarsit al lumi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Il aprob pe Xtype..eu nu cred ca va fi apocalipsa..fie ce'o vrea Domnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts