Jump to content

2012 (2009)

lex
 Share

Recommended Posts

Regia
Roland Emmerich

Cu
Chiwetel Ejiofor, John Cusack

Gen
Actiune, Drama, SF, Thriller

Tip Ecran
wide

Premiera in Romania
13.11.2009

2012 ar trebui sa fie un an ori al transformării spirituale mareţe, ori al apocalipsei. Calendarul mayaş pretinde că va fi un timp în care existenţa pământului va fi întoarsă cu susul in jos.

Nostradamus a prevestit ciocnirea unei comete imense de Pământ în 2012, iar sfântul catolic Malahie a prevestit că în acelaşi an ultimul Papă va sosi, vestitor al Zilei Judecăţii.

Avertizat de aceste previziuni, un cercetător deschide un portal într-un univers paralel şi îşi contactează replica de acolo pentru a preîntâmpina Apocalipsa.

592012_360689l_175x0_w_7.jpg

Cred ca o sa-l vizionez chiar acuma.

Am reusit sa vizionez si eu acest film . E bunicel , chiar imi place.

@ Aka.Rtxx - Dupa cum vezi , fix dupa aparitia acestui film , au aparut tot felul de banuieli si minciuni , una mai mare ca cealalta. Eu zic ca nu e cazul sa crezi toate minciunile care le spun toti.

In 2000 dupa cate imi aduc aminte au spus ca v-a intra o cometa in pamant si i-atane aici .

In 2012 se termina calendarul unor stramosi . Deci , nu e cazul sa va faceti griji , nu v-a exista nici un sfarsit al lumi .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.