Jump to content

Un film adevarat.

Gabb

Recommended Posts

@Gabi aia pentru grafica care face sa sclipeasca masina se numeste ENB sau EMB series, da nu am gasit una care sa mearga si la SA-MP numai la SA simplu.

@Balon aia cu teava se poate face daca pun mai multi bombe din alea mici ca ghiozdanele si le pusa fiecare pe rand, dar cam greu cu sincronizarea :))

=))))))) aveti dreptate cu masinile dar tipu cu bicileta face toata faza si la benzinarie e calumea =)))

am observat o chestie astia au ceva cu busitul aproape toti mor calcati de masina

pana si in ultima faza se fereste si fleosc alta peste el =))))

aa si officer norton nu face chiar ce mai inteligenta saritura =)))))) aaaaaaa fleosc si se aud greieri =)))))))))00

poate reusim sa facem si noi unu [-o< (oricum si noi avem cateva reusite )

poate facem si noi unul m-ai frumos decat al lor! ce ei sunt m-ai presus decat noi ?:|..oricum super tare .. nota 10

Stii Traista , mie imi place de tine ca esti optimist =)))

foarte frumos filmul , poate intrun weekend strangem si noi 20-30 de playeri sa facem un film de genul astuia

=)) cred k glumesti noi nu sutnem instare sa facem o film banal cu maxim 5 oameni

Tot respectul pentru cei care au facut filmul ... Deci am ramas fara cuvinte ... nu credeam ca se pot face asemenea filme ... :X:X:x am ramas socat de ce film am vazut :X GG Baieti(cei care au facut filmul) :X:X Este super ... mai ales mie imi place faca de la min 7:45 cand sare ala ca un erou de pe stanca si se izbeste de tzarmu ala ca o fleasca :)) prea tare faza :)) sau FBI ala blond cand s-a ferit de prima masina si l-a luat cealalta :))))) :))) Super Imaginatie :X

Un film adevarat ca asta...nu se face asa in 2 zile :))...trebuie sa muncesti..si sa asculti...nu ca altii....vorbesc intruna...si nu respecta ce zice cameramanu' X(

Orice este posibil...Florine...daca ai avea rabdare si timp...si tu ai putea face un asemenea film...chiar poate mai bine regizat... Na ca te-am incurajat ;)) Spor la filme in continuare..si lu' gabb la cautare =))))

M-a lasat uimit :O

E amuzant tot :D

Partea cu hydra.. si aia in care sare el si ajunge pe beton

Si atunci cand ala abia se fereste de masina si il calca un camion :))

Un film bine gandit si foarte bine regizat

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.