Jump to content

Semnaturi gang-uri B-Zone

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Imi plac mult, mai ales ca ai incadrat si spawnurile. In sfarsit o idee originala, bravo.

Ce nu e bine la ea?

Puteai sa incerci sa faci poza din alt unghi, sau macar sa iasa copacul in 1/3 din poza, cel mult.

Pentru ca vrei sa reprezinti HQ-ul, nu natura.

Puteai sa incerci sa faci poza din alt unghi, sau macar sa iasa copacul in 1/3 din poza, cel mult.

Pentru ca vrei sa reprezinti HQ-ul, nu natura.

Nu vreau sa ma cert cu tine, dar vino cu niste comentarii pertinente, ai fost vreodata la HQ El Loco Cartel? Daca da, incearca sa faci o poza din elicopter sa vezi cat din HQ poti prinde si sa ai si un unghi bun.

Nu vreau sa ma cert cu tine, dar vino cu niste comentarii pertinente, ai fost vreodata la HQ El Loco Cartel? Daca da, incearca sa faci o poza din elicopter sa vezi cat din HQ poti prinde si sa ai si un unghi bun.

Am incercat doar sa dau un sfat, nu sa par impertinent.

Banuiesc ca lucrarile astea le-ai postat pe forum pentru jucatori, pareri, aprecieri, critici :).

Am incercat doar sa dau un sfat, nu sa par impertinent.

Banuiesc ca lucrarile astea le-ai postat pe forum pentru jucatori, pareri, aprecieri, critici :).

Da, pentru asta le-am postat, dar pentru niste pareri care au si o logica, de pareri aiurea sunt satul.

Daca mai ai ceva te rog sa folosesti PM.

Deci, pur si simplu uimitor. Felicitări frate! Sunt super reusite.

Imi plac foarte mult. Se vede ca ai muncit si ca te pricepi. Continua sa faci mult mai multe pana o sa-ti iasa ceva nemaipomenit. Bravo inca o data!

Cand voi putea, iti voi acorda un plus la reputatie.

Foarte bine lucrate! Si e clar ca ai muncit ceva, numai sa faci pozele ideale.

Felkicitari si succese!

Da mai mult am muncit sa mentit elicopterul intro pozitie cat de cat ok sa pot face o poza buna.

Deci, pur si simplu uimitor. Felicitări frate! Sunt super reusite.

Imi plac foarte mult. Se vede ca ai muncit si ca te pricepi. Continua sa faci mult mai multe pana o sa-ti iasa ceva nemaipomenit. Bravo inca o data!

Cand voi putea, iti voi acorda un plus la reputatie.

O sa mai fac si in continuare si sper sa iasa ceva nemaipomenit cat de curand. Mersi

Sunt frumoase toate, dar unghiurile alese la unele, nu sunt prea potrivite, si nu trebuia sa prinzi si masinile personale la unele ci doar cele de la factiuni !

Sunt foarte frumoase, ar fi fost bine sa pui la toate motto-ul.

Ar fi fost frumos ca toti lideri care nu au motto sa isi dea interesul si sa aleaga unul, nu e vina mea ca ei nu au.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.