Jump to content

Sugestie New Job

ShlomY

Recommended Posts

Am si eu o propunere si sper sa ma asculte si pe mine cineva ...

As vrea sa va propun sa mai adaugati inca un JOB la Primarie ( joburi Primare) ... si acela fiind Gunoier

Poate o sa va intrebati ...

In ce consta acest job?: Acest job consta in adunarea gunoaielor din fata fiecarei case , biz ...

Ce trebuie sa faci ?: cand intri in masina de Gunoi vei scrie o comanda cum ar fi /trash ... ( cum este la trucker /truck) ...

Vor fi pe serii(curse) ... o serie(cursa) va avea 30-40 checkpointuri

cum castigi bani? : la primele 5 curse se va da 50 $... dupa primele 5 curse urmatoarele 5 se va primi 100 $ si tot asa pana la 40 curse la care recompensa va fi de ... aproximativ 2-3 k ... depinde de pretul stabilit pe curse ...

Cand vei termina toate cursele ... iti va arata urmatorul checkpoint (spre ex: al 41-lea checkpoint) .. ti-l va arata la groapa de gunoi de unde iei camionetele de gunoi ... iar acolo vei primi si recompensa si se va termina cursa ... Dupa care daca vrei intri iar in checkpointul rosu de la groapa de gunoi unde sunt dyubele si dai iar /trash ...

Ce parere aveti ?

INCREDIBIL! Nici nu mai are rost sa scriu degeaba... o sa mut doar.

Moved

Alin scz ca am postat aici defapt vroiam s apostez in alta parte ... aveam o gramada ce probleme pe cap si nu am mai stiut unde am postat ... scz !

Mai voi cititi inainte sa postati ? "Vor fi pe serii(curse) ... o serie(cursa) va avea 30-40 checkpointuri

cum castigi bani? : la primele 5 curse se va da 50 $... dupa primele 5 curse urmatoarele 5 se va primi 100 $ si tot asa pana la 40 curse la care recompensa va fi de ... aproximativ 2-3 k ... depinde de pretul stabilit pe curse ..." duh..... PE CURSE nu te duci si iei gunoiu , gen farmer banuiesc ca vrea sa zica

Ideea ta nu este buna, in plus e copiata ...

Trebuie imbunatatit acest job de ex cand dai /trash <route id> si sa-ti alegi o ruta, de ex prin SF prin LS si sa-ti dea in functie de cate checkpointuri are si cat de departe este.

Oricum, la aproape toate posturi 'Sa:Mp' si 'nu ai postat bine' cred ca a inteles din primele 3 posturi ... 8-| .

BTW: E SA-MP / SA:MP nu Sa-Mp sau Sa:Mp ... o fi si greu.

Sau sa nu fie neaparat o ruta cu o masina.. sa fie si pe jos stiti.. adica sa intrati in bizuri sa fie intr-un biz 2-3 chekpointuri ... sau cam asa... ma rog poate fi imbunatatita in mai multe feluri

eu am inteles ca nu am postat bine .. mi-am cerut scuze , nu stiu de ce mai tot postati? rog sa se dea TC .. am postat gresit ... vroiam sa postez in alta pare ... va rog nu mai postati ... ;)

eu am inteles ca nu am postat bine .. mi-am cerut scuze , nu stiu de ce mai tot postati? rog sa se dea TC .. am postat gresit ... vroiam sa postez in alta pare ... va rog nu mai postati ... ;)

Pai si noi cum mai faem +1 ? :))

Bello dc zici ca e tampita.. suna interesant

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.