Jump to content

Mesaje primite

Bello
 Share

Recommended Posts

Am Dat Pin Topic !! :)

On : Am primit un Mesaj foarte Amuzant in urma cu cateva luni de la un Var de-al meu ;)) !!

Sper sa va placa !! ::::

Reteta de Tort !

Ingrediente : 1 barbat bine , 1 baton de vanilie gros si vesel , 2 oua , 1 pat fara arcuri , 1 lintru vin rosu , 1 piersica pufoasa , 1 felie de lamaie !

Mod de Preparare : se i-a barbatul cu binisorul , se uda cu vin rosu ( dupa gust ) , dupa care se rastoarna in pat , se agita cu mana batonul de vanilie cu cele 2 oua , prin frecare sau mangaiere ( dupa necesitati ) pana se intareste bine. In acest timp se freaca piersica cu lamaie pana devine frageda si stramta . Batonul se introduce in piersica , se freaca bine in interior batandu-se cu cele 2 oua pana iese crema si batonul se indoaie . Oftatul si vibratiile indica daca tortul este gata ! Daca a reusit va creste 9 luni dupa care va fi scos la tava !

Pofta mare !

P.S. : Sper ca va Placut :)) !!

Edited by Sabzaky

Cel ami tare sms pe care l-am "trimis'

Era noaptea de revelion se gaseste taicamiu sa trimita sms de urari cu sanatate la rate:))

Si din intampalre trimite si vecinului meu la care eu trimit sms

P.S: Sanatate doar de la tata fara mine:))

Cel mai sec si mai intalnit mesaj : * Vand prezervativ,50 de cm parcursi,toate dotarile,ABS(anti braking sistem),EBS(ejaculation by distance),GPS(pt virgine sa se stie unde sa ajunga),ACS(alcholic control sistem-daca esti beat te atentioneaza ca trb folosit),TRC(contro al tractiunii-daca femeia e galeata sa nu cazu dracu in ea),faruri bixenon,stare impecabila,unic propietar,predare prin leasing,inclus in pret manualul de functionare,huse )

Nu mai tin minte cum era mesajul acela, primit de un prieten cam trasnit ...:

"Ma duc sa fac cartoFUTI in PIZDAgaie cu maMALINGIINCUR cu cePULICA verde. Pofta buna si dnd."

Mai primisem unul, dar nu mai tin minte nimic :-S

un mesaj nostim :))

o fetita o intreaba pe mama sa : mama , mama de ce tata e asa de chelk ? deoarece are multa minte - dar u dc ai asa mult par pe cap

mama zice : Taci si manaka :)))

adika mama era proasta =)))

mi-a trimis un prieten un bank cu o tanara doamna !

O tanara doamna opreste masina in fata semaforului aflat pe rosu . Se aprinde galben doamna sta pe loc , se face verde doamna sta pe lok in spate masinile claxoneaza insistent. de ea se apropie un cop ( politist ) si o intreaba Doamna doreste o alta culoare :)) nici io nu lam inteles =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.