edusca00 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 asta incercam sa le zic la NFS SI EDUSCA! , DAR NSUH CE IA DERANJAT ...MAI ALES PE NFS! , DAR EI AU SARIT CU GURA PE MN K CINE IS EU SI DALEA;) si nfs dc ai sarit atunci pe mn prima oara? k cine is eu si dalea?? si edusca am zis eu k is sefu sua nsuh ce? k tu cu nfs ati inceoput certurile! nu le mai inflori eu te-am rugat sa ma bagi in lista ca ma-ai uitata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Gata!Nimeni nu se mai cearta si acum incepem sa facem filme!Cei anuntati sa intre la ora fixata sa continuam filmul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 runeeri- acceptat ptr teste!contaccteazama prin PM cu un id de mess sau spunemi cand vrei sa dai testul...Si ptr nfs si edusca sa nu mai ziceti voi de florinacyo ca a facut pe putin 20 de filme numai SAMP si avem nevoie de experienta lui... nu imi spune mie cn e florinacyo spunei lu Vis1on ca el nu stie eu ma inteleg foarte bn cu florin si am jucat in multe filme de ale lui si nu face ca voi si merge treaba mult mai repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfs Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 pentru b1tzu adytzu Ady: auzi ma Cr1spy *The One*: re Cr1spy *The One*: zi adytzu Ady: sal adytzu Ady: cine a fost cu ideea d facut filmu asta? Cr1spy *The One*: esti ...nfs Cr1spy *The One*: pai Cr1spy *The One*: ideea Cr1spy *The One*: a fost Cr1spy *The One*: a lui SGA adytzu Ady: explicai si lu domnu bitzu gata am terminat discutia Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1tZu Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 CU IDEEA DE FILM MA! ...SI CE? nu am zis k sga am fost? , IDEEA DE TOPIC CU ECHIPA E A MEA SI A LU CR1SPY SI TERMINATI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 k deci eu am vrut de ieri pace dar nu a vrut patronu' Vis1on INCHEIAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfs Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 cum adica e filmul lui sga? , e filmul toturor celor ce am fost online acolo , si doi ideea asta e a mea si a lu Cr1spy uite asta ai zis domnule ) dak nu sti c ai zis aseara Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 CU IDEEA DE FILM MA! ...SI CE? nu am zis k sga am fost? , IDEEA DE TOPIC CU ECHIPA E A MEA SI A LU CR1SPY SI TERMINATI! iti atenti fratilor ca nupoate suporta ca nu e el sefu sefilor eu nu mai spun nimic eu va ajut cu ce pot si cu ce stiu la 6:30 rog sa se inscrie cat mai multe ajutoare logic care nu sufera si sa ne distram inpreuna si sa nu ia in sema restul discutiilor astea sunt cele dupa cortina Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1tZu Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 EU ZIC UNA , VOI ALTA , INTREBATI EP CR1SPY MA daca a zis cineva k e sefu sau ceva , dar voi doi viam zis k daca aveti 10 ani;) eu vam lasat ...faceti ce vreti;)....k vad ca e CONFERINTA INTRE NFS , EDUSCA VS MN ...HAI VAM LASAT ...CEAU CEAU!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Ba daca mai continuati vine un RPG si da TC si ne da warn la toti deci va rog terminati!Acum cine se simte in stare sa aiba un rol micut il rog sa imi trimita id de mess prin PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 nu am 10 ani daca aveam 10 ani actionam ca tn am cu 7 mai mult si asa deci asteptam oamnei de incredere fara sa loati in calcul discutiile astea is probleme tehnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfs Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 EU ZIC UNA , VOI ALTA , INTREBATI EP CR1SPY MA daca a zis cineva k e sefu sau ceva , dar voi doi viam zis k daca aveti 10 ani;) eu vam lasat ...faceti ce vreti;)....k vad ca e CONFERINTA INTRE NFS , EDUSCA VS MN ...HAI VAM LASAT ...CEAU CEAU!... pa pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest l3m0n Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Nume:RoleXXX varsta(reala):14 Factiune: Acum civil dar sunt acceptat ptr teste paterno Level:8(fac imd 9 mai am 2 respect points) De ce vrei sa te alaturi echipei Samp Movie Team?: Pentru ca , cred ca am stofa de actor Crezi Ca Vei putea sa te comporti civilizat si sa asculti ce ti se va spune sa faci?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Ce'i aici ma ? Voi va treziti sa faceti filme cand e server OFF in loc sa va ganditi sa faceti un film B-zone de presentare sau ceva frumos cu aproape toti playeri voi va certati , sau in loc sa veniti cu idei recrutati toti nobi... Ganditiva fratilor si dupaia postati nu pt +1 post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Rolexx acceptat ptr teste!Edusca si nfs terminati!nu sunteti indispensabili dar acum vrem sa fcm filmu azi si apoi mai vedem fratilor...Rolexx trimitemi YM id prin PM! Cine zice ca ii recrutam????Am zis ca ii luam in teste!Nu te mai baga si tu!Cine vrea sa faca cerere sau sa propuna un film!Cine nu vrea sa taca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 OMG! Numa' off-topic si spam stiti sa faceti... 3 pagini doar cu cearta... ar trebuii sa va banez la cat off-topic ati facut. N-am inteles nimic din ce cuprinde topicul asta si nici nu vreau sa inteleg... dar la prima vedere e CLAR... Topic inchis, n-ai cu cine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.