Jump to content

Platoul de filmare

b1tZu

Recommended Posts

asta incercam sa le zic la NFS SI EDUSCA! , DAR NSUH CE IA DERANJAT ...MAI ALES PE NFS! , DAR EI AU SARIT CU GURA PE MN K CINE IS EU SI DALEA;)

si nfs dc ai sarit atunci pe mn prima oara? k cine is eu si dalea??

si edusca am zis eu k is sefu sua nsuh ce? k tu cu nfs ati inceoput certurile!

nu le mai inflori eu te-am rugat sa ma bagi in lista ca ma-ai uitata ;)

runeeri- acceptat ptr teste!contaccteazama prin PM cu un id de mess sau spunemi cand vrei sa dai testul...Si ptr nfs si edusca sa nu mai ziceti voi de florinacyo ca a facut pe putin 20 de filme numai SAMP si avem nevoie de experienta lui...

nu imi spune mie cn e florinacyo spunei lu Vis1on ca el nu stie ;) eu ma inteleg foarte bn cu florin si am jucat in multe filme de ale lui si nu face ca voi si merge treaba mult mai repede ;)

pentru b1tzu

adytzu Ady: auzi ma

Cr1spy *The One*: re

Cr1spy *The One*: zi

adytzu Ady: sal

adytzu Ady: cine a fost cu ideea d facut filmu asta?

Cr1spy *The One*: esti ...nfs

Cr1spy *The One*: pai

Cr1spy *The One*: ideea

Cr1spy *The One*: a fost

Cr1spy *The One*: a lui SGA

adytzu Ady: explicai si lu domnu bitzu

gata am terminat discutia

:b-emo:

cum adica e filmul lui sga? , e filmul toturor celor ce am fost online acolo , si doi ideea asta e a mea si a lu Cr1spy

uite asta ai zis domnule =))) dak nu sti c ai zis aseara ;)

CU IDEEA DE FILM MA! ...SI CE? nu am zis k sga am fost? , IDEEA DE TOPIC CU ECHIPA E A MEA SI A LU CR1SPY SI TERMINATI!

iti atenti fratilor ca nupoate suporta ca nu e el sefu sefilor eu nu mai spun nimic eu va ajut cu ce pot si cu ce stiu la 6:30

rog sa se inscrie cat mai multe ajutoare logic care nu sufera si sa ne distram inpreuna si sa nu ia in sema restul discutiilor astea sunt cele dupa cortina ;)

EU ZIC UNA , VOI ALTA , INTREBATI EP CR1SPY MA daca a zis cineva k e sefu sau ceva , dar voi doi viam zis k daca aveti 10 ani;)

eu vam lasat ...faceti ce vreti;)....k vad ca e CONFERINTA INTRE NFS , EDUSCA VS MN ;) ...HAI VAM LASAT ...CEAU CEAU!...

EU ZIC UNA , VOI ALTA , INTREBATI EP CR1SPY MA daca a zis cineva k e sefu sau ceva , dar voi doi viam zis k daca aveti 10 ani;)

eu vam lasat ...faceti ce vreti;)....k vad ca e CONFERINTA INTRE NFS , EDUSCA VS MN ;) ...HAI VAM LASAT ...CEAU CEAU!...

pa pa

Nume:RoleXXX

varsta(reala):14

Factiune: Acum civil dar sunt acceptat ptr teste paterno

Level:8(fac imd 9 mai am 2 respect points)

De ce vrei sa te alaturi echipei Samp Movie Team?: Pentru ca , cred ca am stofa de actor :)

Crezi Ca Vei putea sa te comporti civilizat si sa asculti ce ti se va spune sa faci?: Da

Ce'i aici ma ? Voi va treziti sa faceti filme cand e server OFF in loc sa va ganditi sa faceti un film B-zone de presentare sau ceva frumos cu aproape toti playeri voi va certati , sau in loc sa veniti cu idei recrutati toti nobi...

Ganditiva fratilor si dupaia postati nu pt +1 post

Rolexx acceptat ptr teste!Edusca si nfs terminati!nu sunteti indispensabili dar acum vrem sa fcm filmu azi si apoi mai vedem fratilor...Rolexx trimitemi YM id prin PM!

Cine zice ca ii recrutam????Am zis ca ii luam in teste!Nu te mai baga si tu!Cine vrea sa faca cerere sau sa propuna un film!Cine nu vrea sa taca!

OMG!

Numa' off-topic si spam stiti sa faceti... 3 pagini doar cu cearta... ar trebuii sa va banez la cat off-topic ati facut. N-am inteles nimic din ce cuprinde topicul asta si nici nu vreau sa inteleg... dar la prima vedere e CLAR...

Topic inchis, n-ai cu cine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.