Jump to content

[B-Zone TV] Acrobatii Avion

rTn Ezio
 Share

Recommended Posts

• Titlul clipului:Acrobatii cu avion

Gen: Acrobatii

Data:13/07/2013

Scurta prezentare:Este un pilot care face mici acrobatii dar in final moare.

Si sa imi ziceti unde am gresit ce trebuie schimbat ca sa ma corectezica e primu meu film .Daca va place +1

Link:

Ai vrut sa stii ce ai gresit, deci iti voi spune:

- calitatea proasta a videoclipului;

- nu ai intro/ sfarsit;

- nu ai reclama catre B-Zone;

- apare "fraps" deasupra -> ia crack macar;

- alea nu sunt "acrobatii", e doar un om care face kamikaze;

- e prea scurt.

Sper ca al doilea videoclip sa-ti iasa mai bine. Tine cont de ce-ti spunem si nu-i baga in seama pe cei care au 200 de posturi si te critica.

Edited by Blue Eyed Scorpion 69

Nu va mai bateti joc de el... este incepator :| a muncit ... a vrut sa faca ceva.

Bun, sa incepem cu inceputul:

La fraps dai fps-urile mai mari (mai multe poze / secunda) pentru a se misca mai bine.

In filmulete gen acrobatii fa stunturi . Gen: Treci pe sub poduri .... stai in elice etc...

Nu mai filma mult o faza . Imparte-o in mai multe cadre pentru a parea cat mai real.

Iti sugerez sa te uiti la tutorialuri pe net cum sa faci un video in movie maker (pentru incepatori) (sunt video-uri cacalau despre asta)

Baga efecte tranzitii etc...

Filmeaza cu camhack !

Daca ai nevoie de ajutor PM me si te ajut , indiferent de ce este.

" Si sa imi ziceti unde am gresit ce trebuie schimbat ca sa ma corectezica e primu meu film .Daca va place +1 "

Nu sariti cu gura pe el, ci cu sfaturi.

Incearca sa faci un film fara lag

Sunteţi răi măi oameni. Nu mai fiţi aşa, toţi începem de undeva, iar el a avut măcar curajul să înceapă să facă asta. Nimănui nu îi iese din prima orice lucru, înţelegeţi voi? Şi eu am avut aceleaşi probleme ca şi el: grafică proastă, lag, nu puteam să filmez sau să editez din cauza computerului. Mai lăsaţi de la voi şi felicitaţii măcar curajul că a făcut un film. Să nu uităm că mulţi dintre voi, cei care aţi comentat, nu sunteţi cu nimic mai buni decât el.

Felicitari pentru munca depusa..mai ai de lucrat

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.