qazdawn Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Scoala ta. Aici vorbiti despre scoala voastra.Ofera niste informatii si puneti ce credeti ca ar trebui schimbat/adaugat la aceasta si daca puteti,alaturati si o poza. Eu invat in Scoala Generala Nr. 22 "Mircea Eliade" Craiova,Dolj. Momentan este cea mai buna din judet la invatatura.Avem cele mai mari rezultate la olimpiade/concursuri. As dori sa schimb la ea uniforma,este ingrozitoare! Va las pe voi. Nu faceti off-topic,spam si nu folositi un limbaj vulgar si/sau de chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasu12 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Gen 4 "Petre Sergescu" din Dr-Tr-Severin imi iubesc scoala dar pacat ca e ultimul an .dar abia astp sa ma duc la liceu.ce e nasol ca nu am cu cne sa mai chiulesc de pe la ore ..dar in rest peste tot 8C numai prostii fac...ba ca ameninta profi ca le sparg masinile ba ca mai ia nota 1 . ba ca au media scazuta la purtare .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traista Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 da ce sa zic ))))) am fost in 168 din bucuresti era scoala vietii acolo daca treci de a 8 a esti barosan.. adica 2/3 romi nu jignesc.. dar se luau de tine degeaba daca iesiai din clasa pe hol cand intrai intrai fara telefon si batut un director ( | | ) ... tr sa ai spate acolo ca daca nu .. era jale .. si sunt a 9 a si joc samp.. deci am trecut cu brio ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowly Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 SC nr 4 Elena Cuza Vaslui dca vreti sa radeti si sa ramaneti repetenti aici veniti sunt niste profesori Hatdicapati(mai ceva ca la spitalu de nebuni) deci dupa parerea mea nu veniti aici e mai rau ca la inchisoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Eu invat in Liceul Energetic din Ploiesti a fost redenumit in Colegiul Elie Radu ...Este un liceu normal ff tare care imi place si e aproape de casa ... ... Fete is la greu...Profesori ... ... La teza la Rom am copiat cu caietu pe banca ... Un Liceu de Nota 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Sunt le Scoala TeodorMurasanu impreuna cu Smyley(Paul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Scoala 163 (n-are nume). O scoala plina de profesori prosti, care sunt mult prea superiori (ca sa vorbesti cu ei trebuie sa ai o facultate minim), plin de femei de serviciu care ne pun pe NOI sa facem treaba, ele sa lucreze cat mai putin. Reguli idioate, plina de aurolaci, drogati si psihopati ... si se zice ca e cea mai buna din cartier O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORESTEPWOWZORN Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" Iasi E o scoala frumoasa si profesorii in mare is de treaba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu. Liceul este foarte mic , elevi sunt super de treaba iar profesorii sunt aspri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS eNdz0rw0w Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Am invatat la scoala 21 din iasi a fost super in primara .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Scoala Nr. 13 Iasi. E o scoala destul de renumita, zic eu. Cativa pofesorii sunt de treaba dar altii nu (bio). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulse Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Şcoala Leon Dănailă nr.1 Păi este o dezordine totală , totul ar trebui schimbat , totuşi este cea mai buna şcoală din oraş ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoAnTzA Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 traian vuia,Bucuresti,Berceni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediL1kkk Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Eu invat in Scoala Generala Nr. 11 "Mihai Eminsecu" Pitesti,Arges. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boromir Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Scoala nr. 149, Bucuresti. Ar trebui schimbate multe... -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRC Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Nichita stanescu , un liceu de nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Liceul "Joseph Haltrick" , Sighisoara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaU Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Liceul " Grup Scolar Alimentatie Publica si Turism " Brasov ( Uzina 2 ) Un liceu superb din toate punctele de vedere . Profesori de treaba , profil frumos ( Servicii ) Contabilitatea ma omoara + ca la anu imi baga si Economie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Sc. Nr. 194 "Marin Sorescu" O scoala foarte buna..care e in renovare :X Ore de 30min :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitzocul Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Scoala nr. 10 - Radu Stanca. Cluj-Napoca, este o scoala destul de frumoasa, unii profesori de treaba, alti nu. ( Ca si in orice alta scoala " ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StaeRRR Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Colegiul National "Stefan cel Mare", Suceava . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Ion Creanga Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Scoala cu clasele I-VII Tudor Vladimirescu Dragasani Judet Valcea, Oltenia, Romania. Scoala nr.8 ca scoli generale din romania..ce sa zic..profesori buni...profewsoare si mai bune...unele chiar bune ....fete cu fete. Avem acum si termopane directoru e spangliu....seamana cu Basescu....A candidat la primarie....Avem fete de fete Si unele profesoare bune ....o curta spatioasa in care ne jucam cu fetele alea de mai de sus(alea frumoasele ) si bai amenajate frumos.Profesorii ne da bani de pachetel si noi ii dam pe fetele alea frumoase de mai de sus . Veniti si voi in Dragasani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Nu,nu venim.. sunt de varsta cu pedeapsa.. fetele alea bune..de mai sus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Hai frate ca le place vino si tu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts